У селі Великий Кучурів, що знаходиться в Чернівецькій області, підліток помер після екстремальних зимових розваг з друзями. Відео з місця трагедії з'явилося в сюжеті ТСН.

Як відомо, кілька підлітків знайшли собі екстремальну розвагу і каталися на санях, які прив'язали до бампера позашляховика. За кермом автомобіля сидів їх 16-річний товариш. Водій розігнався, однак при входженні в поворот сани занесло, від чого хлопці вилетіли на сніг. При цьому один з хлопців під час падіння сильно вдарився головою об бетонну огорожу. На місце події викликали швидку допомогу, хлопця негайно госпіталізували. Медики доклали всі зусилля, щоб врятувати хлопця, однак він помер, так і не приходячи в свідомість.

Як стало відомо від правоохоронців, неповнолітній водій позашляховика JEEP Grand Cherokee з еврономерами, до якого прикріпили сани, не врахував небезпечну дорожню обстановку і здійснив небезпечний маневр повороту, в результаті якого сані перекинулися.

Слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування триває.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що поліція Червонограда нарешті відшукала дівчину, яка зникла майже три місяці тому. У поліції підкреслили, що вона в порядку і її життю нічого не загрожує, а також разом з родичами подякували за допомогу усім, хто долучився до пошуків.

Як повідомляв портал "Знай.uа": жителі тимчасово окупованого Донбасу застрелили російського військового. Причиною стало те, що бойовик під час навчань відкрив вогонь у бік мирних жителів. Як відомо, терористи проводять навчання в безпосередній близькості до осель мирних громадян, що обумовлено складними погодними умовами.

Також "Знай.uа" писав, що у 2018 році польська прикордонна служба заборонила в'їзд у свою країну майже 47 тисячам українців. Основними причинами прикордонники називають відсутність дійсної візи або документа перебування, а також відсутність документів, що підтверджують мету в'їзду та відсутність необхідних коштів.