Встановлено місцезнаходження зниклої дівчини Бойко Олени Миколаївни, 1998 року народження, яка 15.11.2018 року покинула своє місце проживання та до цього часу на зв'язок з рідними не виходила.

Як стало відомо, дівчина здорова і її життю нічого не загрожує, про що повідомляють Голоси Сокальщини у Червоноградському відділенні поліції.

Також у повідомленні йдеться про те, що родичі й близькі дівчини, а також правоохоронці дякують за допомогу всім, хто долучився до її пошуків.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що громадяни України останнім часом не хочуть мати справу зі старими і зношеними банкнотами іноземної валюти. Банки відмовляються приймати незначно постраждалі банкноти, які незважаючи на те зберегли ознаки платіжності, хоча за інструкцією НБУ вони зобов'язані це робити.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Старі банкноти приймають тільки на інкасо з драконівської комісією. Це підтвердили в службах підтримки двох державних банків, які проводять роботу зі зношеними грошима іноземних емітентів - Ощадбанку та Укрексімбанку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у США в Федеральній комісії зі зв'язку перевірили рівень випромінювання і склали рейтинг найбільш небезпечних смартфонів. Фахівці зробили заміри питомого коефіцієнта поглинання електромагнітного випромінювання тканинами тіла людини – SAR (Specific absorption rate).

На рівень SAR впливають безліч чинників. Наприклад, це якість зв'язку: чим він «чистіше», тим сильніше випромінювання. Показник зростає при переключенні телефону між вишками зв'язку.

Також "Знай.uа" писав, що відео, на якому одна школярка побила іншу в Київській області, одержало широке поширення в мережі, в результаті чого їм зацікавилися не тільки викладачі, але й правоохоронні органи. Як стало відомо, одна дівчинка побила іншу, нібито через чутки, при цьому її сестра знімала те, що відбувається на мобільний телефон, а потім виклала в Інтернет. Тепер до відповідальності притягнуть не тільки ту школярку, яка завдавала тілесні ушкодження, але й ту, яка знімала.