Агентство з розшуку та менеджменту активів ухвалило рішення про продовження конкурсного відбору управителя резиденції Межигір'я до кінця лютого 2018 року.

Про це заявив очільник агенства Антон Янчук.

За його словами, претендентів було двоє - громадська організація та неназваний суб'єкт.

"Перед нами постало питання, чи продовжувати конкурс чи завершувати його. Громадська організація не відповідає усім вимогам. Відповідно, попри всі дії, вчинені цією організацією. Станом на вчора, практично всі можливості АРМА були вичерпані", - розповів Янчук.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Однак таємні подробиці таки спливли: перевірене джерело повідомляє, що на палати Януковича претендували ТОВ "Атлант Девелоп" та ГО комендантів, що зараз неофіційно контролюють Межигір'я.

"Але ГО згідно закону, не має право брати в управління арештований актив", - каже джерело.

А ще виявляється, у ході проведення першого конкурсу до участі були запрошені Арт завод Платформа, Квартал 95, Експоцентр та багато інших. Втім вони не зацікавилися арештованою резиденцією.

"А міг би Зеленський у Хонку заїхати 1 квітня", кепкують українці.

Нагадаємо, президент-утікач Віктор Янукович може повернути собі висока звання завдки роботі нині діючого гаранта Петра Порошенка.

Віктор Янукович

Януковичу можуть повернули звання президента. Таку думку висловив відомий український журналіст Олександр Дубінський, передає politeka.net.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Оболонський районний суд Києва визнав Віктора Януковича невинним у посяганні на цілісність і недоторканність країни.

Віктор Янукович

Суддя Максим Титов назвав недоведеним звинувачення прокуратури за ч. 5 ст. 27 і ч. 3 ст. 110 Кримінального кодексу (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило тяжкі наслідки).

Також Знай.ua писав про те, що після апеляційного розгляду вирок колишньому президенту Віктору Януковичу вступить в законну силу.