В українських містах, насамперед у великих, не повинно бути жодної маршрутки.

Про це висловився глава Міністерства інфраструктури України Володимир Омелян, - передає "5 канал".

Як зазначив міністр, у містах автобуси повинні повністю замінити той мотлох на колесах, на якому щодня їздять мільйони українців. Маршрутки з'явилися з кількох причин. Але головна - свого часу цей процес ніхто не контролював.

Чиновник пообіцяв зробити все можливе, щоб у містах автобуси замінили маршрутні таксі. Щоправда, так і не відомо, коли чекати покращень.Також не відомо, як на таку ідею відреагують перевізники. Адже їм у такому разі доведеться витратити величезні гроші, щоб оновити свій автопарк, і навряд чи це викличе у них ентузіазм.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

У 2018 році в Україні сталося кілька резонансних ДТП за участю маршруток, в яких загинуло багато пасажирів. Це викликало багато запитань та претензій до перевізників. Почалися масові перевірки, було виявлено багато порушень. У результаті з 1 січня 2019 року в нашій країні скасовано мораторій на перевірки перевізників. Тепер перевіряються автобази, автотранспорт, водії.

Нагадаємо, гігантська брила льоду рознесла припарковане авто у столиці. Водіїв та пішоходів попереджають про небезпеку та закликають подалі триматися від будівель з бурульками.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Миколаївській області ціла родина ледь не згоріла живцем. Небайдужі перехожі іноземці в останю мить врятували трьох людей.

Також Знай.ua писав, що в Запорожжі сталася аварія на дамбі - зіткнулися інкасаторська машина і три легкових автомобіля.

Дивіться: власника маршрутки, в якій загинуло 10 людей, суд відпустив додому