Із 30 січня 2019 року поїзд №31/32 Київ–Мінськ–Вільнюс–Рига курсуватиме частіше: один раз на чотири дні замість одного разу на тиждень.

Цю інформацію повідомив голова правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов на своїй сторінці у Facebook.

"Поїзд "Чотири столиці" курсуватиме частіше. З 30 січня змінюємо графік – рейси будуть один раз на чотири дні. На сьогодні поїзд їздить раз на тиждень. При цьому розклад руху не змінюємо". Євген Кравцов

За словами голови "Укрзалізниці", про збільшення періодичності курсування поїзда домовилися залізничні адміністрації чотирьох країн, адже нині це сполучення користується попитом у пасажирів.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Як розповіли в "Укрзалізниці", згідно з аналізом пасажирпотоку в даному сполученні, найбільше пасажирів цим поїздом прямує до Латвії (45%) та Литви (38%) і менше до Білорусі (17%).

Всього у період з 28 вересня 2018 року по 11 січня 2019 року в обох напрямках поїздом подорожували понад 4,3 тисячі пасажирів.

Нагадаємо, що голова ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов заявив про запуск нового сервісу для людей з особливими потребами. Завдяки цій функції, важливість якої чиновник зазначив на своїй сторінці у Facebook, люди з інвалідністю отримають можливість купувати пільгові квитки в режимі online. "Найважливішу функцію запускаємо на booking.uz.gov.ua", - написав Кравцов

"З сьогоднішнього дня люди з інвалідністю зможуть придбати пільгові квитки онлайн. При оформленні через Інтернет інформація про посвідчення, що дає право на пільговий проїзд, перевіряється в режимі реального часу", - написав Кравцов.

Раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" оскандалилася з "реформами" експреса Київ-Бориспіль: провідники забули, де працюють.

Як повідомляв "Знай.uа" американський тепловоз General Electric забуксовав на дільниці Волноваха – Комиш-Зоря.

Також "Знай.ua" писав, що на "Укрзалізниці" нечуваний скандал, "подумаєш, у нас всі так роблять".