На Донбасі на лінії розмежування вантажівка з українськими військовими потрапила під обстріл, є поранені.

Інцидент стався сьогодні, 16 січня о 10.30 на межі Донецької та Луганської областей за селищем Троїцьке Попаснянського району, повідомляє Donbass.live.

Як повідомляють військові, обстріл вівся з тимчасово непідконтрольної Києву території ОРДЛО. Терористи застосували реактивний протитанковий гранатомет.

Внаслідок обстрілу кілька українських військових зазнали поранень.

Нагадаємо, 10 січня у четверг в районі проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі загинув український військовий Володимир Крупський. Загиблий був родом з Полтавщини та бійцем 72-ї окремої механізованої бригади.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Боєць загинув під час евакуації з частково затопленої броньованої машини, яка під час руху потрапила у замерзле водоймище кар’єру внаслідок переохолодження.

Як повідомляв портал Знай.ua, окупанти влаштували пекельну бійню в Донецьку: місто здригається від обстрілів, люди у паніці

Також Знай.ua писав, бойовик терористичної "ДНР" поскаржився, що в окупованому Донецьку активізувалися побутові "укропи", які настільки розперезалися, що в трамваї вигукують "Слава Україні!", а таксисти взагалі ображають “ополченців”.

Про настрої простих мешканців Донбасу красномовно говорить фраза, сказана бойовиком – "Краще жахливий кінець, ніж жах без кінця".