Терорист так званої "ДНР" Євген Скрипник (позивний "Прапор") розповів про настрої мешканців окупованого Донбасу.

За його словами, вони вже "вкрай знахабніли". Про це повідомив у Twitter відомий блогер Necro Mancer, додавши фрагмент інтерв’ю бойовика російським пропагандистам.

Бойовик поскаржився, що після "обрання" на пост ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна в окупованому Донецьку активізувалися побутові "укропи", які настільки розперезалися, що в трамваї вигукують "Слава Україні!", а таксисти взагалі ображають “ополченців”.

Також про настрої простих мешканців Донбасу красномовно говорить фраза, висловлена бойовиком – "Краще жахливий кінець, ніж жах без кінця", що дійсно є відображенням усієї суті "ДНР".

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Дивіться: бойовик "ДНР" підтвердив, що Донецьк – це Україна (обережно, відео може містити елементи російської пропаганди, надаємо виключно для підтвердження факту)

Слід відзначити, що українці, які з тих чи інших причин залишилися на тимчасово окупованих територіях, давно зрозуміли справжню сутність "руського міру".

Про це свідчить хоча б той факт, що на Донбасі неодноразово піднімали наші державні прапори: на дахах установ, на териконах і просто на приватних будинках.

Тривалий час люди тут не можуть нормально отримати пенсію, стоять у чергах за продуктами, котрі привозять переважно з РФ і то – не зовсім свіжі, якщо не сказати жорсткіше.

Загальні настрої говорять красномовніше будь-яких зізнань, а російська пропаганда вже давно перестала діяти на населення.

Дивіться: На вершині одного з териконів Донецька підняли український прапор

Нагадаємо, стало відомо про масові обстріли та активізацію бойовиків на території окупованого Донецька.Як повідомляв "Знай.ua", командувач ООС розповів, як зупинити армію Путіна на Донбасі. Також "Знай.ua", на Різдво один з бойовиків терористичної організації "ЛНР" – 23 - річний Олександр Балакін покінчив з собою в районі селища Ведмеже на Луганщині.