Відомий шоумен заявив про своє бажання стати на чолі України. Про те. що він збирається в президенти Володимир Зеленський заявив за кілька хвилин до Нового року.

Якщо ім'я Володимира Зеленського у всіх на слуху, то про його дружині Олені Зеленської (в дівоцтві Кияшко) відомо не так багато. Тим не менш, багато хто знають, що ось вже багато років вона йде рука об руку з Володимиром не тільки по житты, але й допомагає чоловікові у його роботі. Олена - один з авторів проекту "95 квартал".

Як відомо, обоє родом з Кривого Рогу. Олена і Володимир вчилися в одній школі, в паралельних класах, хоча, особливого інтересу у школі один одного не виявляли.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Доля звела їх у студентські роки. Зеленський помітив двох симпатичних дівчат і попросив у одного з них подивитися фільм, касету з яким вона тримала в руках. Щоб знайти її і повернути він попросив її номер телефону. Так і відбулося знайомство, яке переросло у відносини.

Слід зазначити, що на момент знайомства Олена була в стосунках, але Володимиру Зеленському вдалося добитися прихильності дівчата наполегливими залицяннями.

Пара зустрічалася 8 років, перш ніж офіційно оформити свої стосунки. Після перегляду мелодрами в кінотеатрі Володимир Зеленський простягнув нареченій обручку і попросив її стати його дружиною.

Зеленський і Кияшко одружилися в 2003 році, а в 2004 у них народився первісток - дочка Саша. Кілька років тому Володимир Зеленський вдруге став батьком. Дружина Олена подарувала йому сина.

Треба сказати, що подружжя не особливо любить виставляти своє сімейне життя напоказ.

Напомним українці зізналися, що думають про намір Зеленського балотуватися в президенти.

Як повідомляв "Знай.uа", після заяви гумориста Володимира Зеленського про його наміри балотуватися на посаду президента України під час майбутніх виборів, активізувалися фанати фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

"Знай.uа" писав, 1+1 пояснив чому Зеленського випустили раніше за Порошенка.