У середу, 2 січня, у Львівській області маршрутне таксі вилетіло в кювет, при цьому жоден з пасажирів ушкоджень не отримав. Про це повідомляє УНН, посилаючись на слова начальника відділу комунікації Світлани Добровольської.

Як заявили в поліції: "Водій маршрутки для того, щоб уникнути зіткнення з двома легковими автомобілями, з'їхав у кювет. Ніхто при цьому не постраждав, ніяких наслідків немає".

Незадовго до цього в Києві сталася аварія з участю автомобіля патрульної поліції. На перетині вулиці Володимирської та бульвару Шевченка Range Rover влетів у бік поліцейської Renault Kangoo. Згідно з інформацією столичних ЗМІ, позашляховик рухався вниз по бульвару Шевченка і з розмаху в'їхав прямо в поліцейську машину. На місце події оперативно прибули швидка допомога, а також кілька патрульних автомобілів разом зі слідчо-оперативною групою.

Згідно з неофіційною інформацією, в результаті зіткнення постраждали двоє копів, однак офіційного підтвердження цього немає. Деталі події встановлюються.

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що новорічна ніч сповнена не тільки приємними сюрпризами. У Києві неподалік від ринку "Колібріс" було відмічено велике скупчення автомобілів, у тому числі пожежної, швидкої та поліцейської. Як з'ясувалося, водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і врізався в огорожу, внаслідок чого транспортний засіб спалахнуло. На момент пригоди в салоні знаходилися п'ять осіб. В результаті автомобіль повністю згорів, а деяких постраждалих довелося госпіталізувати.

Як повідомляв портал "Знай.иа": у середу, 2 січня, у столиці оголосили жовтий рівень небезпеки, що означає потенційно небезпечні для водіїв погодні умови. На дорогах міцно влаштувався ожеледь, а пориви вітру досягають 20 метрів в секунду. З цієї причини в мережі опублікували кілька простих правил, дотримуючись яких, можна убезпечити і себе, і інших учасників дорожнього руху.

ТакожЗнай.иа" писав, що водій легкового автомобіля протаранив в Івано-Франківську магазин техніки. Інформація про причини пригоди та потерпілих поки відсутній.