У соцмережах з'явилися фотодокази того, що відбувається на окупованих територіях, поки триває комендантська година.

Блогер Денис Казанський у своєму Twitter опублікував фото того, як бойовики “розважаються”, поки в окупованому Донецьку триває “комендантська година”.

“Будні Донецька. Поки для “холопів” комендантська година, “захисники” не витрачають часу дарма”, підписав фото Казанський.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Слід зазначити, що жителі окупованого Донбасу проведуть новорічну ніч без комендантської години. Її ватажок “ДНР” Денис Пушилін скасував, але тільки в ніч з 31 грудня на 1 січня.

Нагадаємо, Вбитого ватажка бойовиків зібралися судити: стала відома дата

29 січня у Павлограді Дніпропетровської області розпочнеться судове засідання над ватажком загону "Сомалі" Михайлом Товстих, який більш відомий як "Гіві". Він був ліквідований у Донецьку ще в лютому 2017 року.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Путінських головорізів засікли на протести у Франції: займаються розвідкою

На протести у Франції помітили бійців ДНР із загону "П'ятнашки". (На плече людини є шеврон відповідної інтербригади). Що робили "браві" донбаські хлопці в Парижі - питання відкрите. Невже займаються разедкой в самому тилу?

Також"Знай.uа" писав, що Новий Рік в стилі Мотороли: бойовики зганьбилися "подарунками", тверезі ліфти і унітази за графіком

У Луганську Нового року окупаційна влада вирішила зробити подарунок місцевому населенню. У ніч з 31 грудня на 1 січня ніч будуть працювати ліфти у багатоповерхових будинках, які зазвичай працюють тільки вдень.

"А унітази теж за графіком?”, “Розчулило – “всі працюючі ліфти”! Невже всі чотири?”, “Що і ліфтери будуть тверезі?”, “столичних” багатоповерхових будинках))”, “Новину республіканського масштабу!”, “так і до баз НАТО недалеко!”, “Красиво жити не заборониш. Республіканський розмах!”, – іронізують українці.