Ця історія зворушила до глибини душі всю Україну. 90-річна пенсіонерка віддала останнє заради порятунку своєї країни і бійців, які борються за її звільнення. Не кожен чиновник чи бізнесмен здатний на те, що зробила ця жінка.

Як повідомляє благодійна організація "Повернися живим", бабуся з Західної України пожертвувала $ 10 тисяч волонтерам, які допомагають військовим на Донбасі.

У фонді зазначили, цю суму витратять на допомогу бригадам, чиї пункти постійної дислокації знаходяться в Івано-Франківській, Львівській, Волинській та Закарпатській областях.

Ім'я жінки залишилося невідомим, однак її вчинок буде знайомий кожному українцю. Можливо, хтось візьме з неї приклад.

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Ми не можемо публікувати її фото і називати її ім'я, але можемо розповісти, що вона, проста жінка, що стежить за сторінкою фонду в Facebook, знає, як звуть наших співробітників і, звичайно, вболіває за майбутнє України", - йдеться у публікації.

Волонтери розповіли, що плакали від радості. Причиною цього стала не сума грошей, а сам вчинок патріотки.

Справа в тому, що у своєму віці "за 90" жінка говорить:

"Дуже хочу допомогти виграти війну. Ви за мене не хвилюйтеся - гроші на ліки собі залишила!", - передали слова бабусі.

"Дякуємо і схиляємося до землі! Слава Україні!", - цими словами завершують помічники військових своє повідомлення.

П'ятий рік війни, тисячі життів на кону, переживання, безсонні ночі військових, волонтерів і рідних…Все це стало для нас буденністю, на яку, на жаль, перестали звертати увагу.

Нещодавно в мережі оприлюднили красномовний соціальний ролик під назвою "Урок" в рамках проекту "Україна в огні", покликаний згадати про тих, кому ми зобов'язані можливістю дивитися в завтрашній день.

Як пояснив режисер відео Олександр Шкрабак, головне завдання команди – щоб як можна більше земляків нарешті задумалися над найважливішим, життям всупереч війні. Адже воно триває: учні ходять до школи, закохані одружуються, народжують дітей, друзі відвідують кафе та ресторани.

Нагадаємо, 102-річна пенсіонерка стрибає з парашутом заради благодійності. Її історія надихнула багатьох.

Як повідомляв портал "Знай.uа", бездомний знайшов пакет з тисячами доларів. Його рішення вразило весь світ, на таке здатні одиниці.

Також "Знай.uа" писав, смілива жінка усиновила малюка, на якому поставили хрест навіть лікарі. Вона вилікувала його і подарувала щасливе життя.