В окупованому Донецьку з полиць продовольчих магазинів повністю зникло борошно, що негайно висміяли користувачі мережі.

Один з блогерів пише: "Донецьк звільнили від борошна. Спасибі, Росія!". ‏"Нарешті повернулися в СРСР", - іронізує інший. Одним із припущень є те, що служби так званої "ДНР" ведуть боротьбу з наркоторгівлею, тому всі запаси борошна вилучені для перевірки. Пройде час, борошно осяде на складах наркотиків, а самі наркотики попрямують на чорні ринки, які кришують ка**пи. Одна з версій: "З гіпсом перемішають і завезуть нову, зате по скрепным стандартам". Найбільш точним є вислів: "Немає мукИ, залишилася мУка".

Користувачі в мережі наочно показують, як насправді виглядає ситуація в окупованому Донецьку, незважаючи на життєрадісні заяви бойовиків. Знімки Кіровського проспекту жахають – з моменту обстрілу цього району три роки тому практично нічого не змінилося і цю зону називають "мертвою". Раніше по цій дорозі добиралися до аеропорту, а тепер на ній не душі, навколо розбиті будинки із забитими вікнами та з дірками в стінах. Розташовану неподалік поліклініки № 18 ніхто не відновив, під'їзд до неї перекритий балками.

Громадського транспорту не побачити, так само як і перехожих на зупинках, адже руху маршруток не спостерігається з 2014 року. Незважаючи на що панує навколо розруху, людей продовжують підбадьорювати численні білборди з зображенням Захарченко і його бадьорими гаслами.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Можна проїхати по тій частині, яка біля Київського проспекту, після чого необхідно повертати на об'їзну трасу, але дорога до стели з назвою міста практично не використовується, оскільки розбита.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що бойовики плювати хотіли на режим тиші і не соромляться використовувати заборонене озброєння.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Путін вважає рівень життя на Донбасі таким же, як і на решті території України.

ТакожЗнай.uа" писав, що донецькі бойовики злегка рушили – їм ввижається присутність британського спецназу.