З загиблим на Донбасі воїном Нацгвардії Денисом Лашкарьовим попрощалися в Херсоні. Так, 39-річний боєць батальйону "Донбас" з позивним "Мол" загинув під Маріуполем від кулі ворожого снайпера.

Денис Локшарев

Відомо, що Лошкарьов був активним учасником Революції гідності, очолював Херсонську самооборону. Ще в 2014 році з початком російської агресії приєднався до батальйону "Донбас" і брав участь в операціях в якості снайпера. Пізніше молодший лейтенант Лошкарьов очолив снайперський взвод батальйону. Про це повідомляють українські ЗМІ.

В рідному для воїна Херсоні колону з труною зустрічали на в'їзді в місто, на Антонівському мосту. На прощання прийшли близько 60 людей. Жалобний кортеж городяни зустрічали, опустившись на коліна. Відспівування бійця відбулося в Свято-Покровському храмі Херсона.

Варто нагадати, що куратори проросійських найманців-бойовиків на Донбасі оконфузилися з черговим фейком. Пропагандисти виставили героєм, загиблим в бою, бойовика "ЛНР" Бойовики ЛНР породили новий фейк: снайпер був під водою, В'ячеслав Лемешко, який самоліквідувався. Брехню розвінчав офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

Популярні новини зараз

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній боєць добровольчого батальйону "Донбас" Олег Дуб пригрозив розправою абсолютному чемпіонові в першій важкій вазі, українському боксеру Олександру Усику за те, що він захищав московських попів, які захопили Лавру.

За словами Олега Дуба, якщо чемпіон світу з боксу Олександр Усик захищатиме ченців Києво-Печерської Лаври від нападів радикалів, то йому можуть проломити голову. Про це він написав на своїй сторінці Facebook в четвер, 13 грудня.

Нагадаємо, український снайпер "зловив" небезпечного бойовика: смерть - це легко, говорив він.

Як повідомляв Знай.uа у польському морзі раптово "воскрес" мрець і втік на вечірку.

Знай.uа писав, у Харкові замінували багатоповерхівку, евакуювали всіх мешканців: створено загрозу болісної смерті, поліція просить не панікувати.