СБУ

Колишній співробітник СБУ збирався підірвати залізницю: перші подробиці

На Харківщині завербований проросійськими бойовиками чоловік збирався підірвати залізничне полотно. Однак диверсію вчасно попередили співробітники контррозвідки СБУ. Цю інформацію повідомили на офіційному сайті силового відомства.

Святий Миколай

Сьогодні в православ'ї День Миколая Чудотворця 19 грудня

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Цей день за традицією відзначають 19 грудня щороку. З цього дня починається чарівний час, час подарунків і загаданих бажань. Діти знаходять під подушкою подарунки, дорослі радіють і просять Миколу про диво для себе. Але є і деякі заборони в цей день.

Протести "жовтих жилетів" у Парижі

"Жовті жилети" палять всі шляхи у Францію: ситуація повністю вийшла з-під контролю

У вівторок, 18 грудня "жовті жилети" викликали справжній транспортний хаос у Франції. Вони захоплюють пункти оплати за проїзд автомагістралями, а деякі і взагалі підпалюють. Цю інформацію повідомляє Reuters.

кримський "Беркут"

Карма наздогнала: екс-командира "Беркута" кинули за ґрати в Криму

У анексованій Керчі підконтрольний окупантам "суд" засудив колишнього командира "Беркута" і екс-заступника глави окупаційної адміністрації Керчі Олега Шевченка до 7 років 10 місяців позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба так званої "прокуратури Криму".

Субсидії в Україні

Субсидії розділять українців на два табори: хто потрапить у "чорний список"

В Україні планують запустити нову систему перевірки субсидіантів. Українців, які претендують на пільги від держави на оплату компослуг умовно внесуть до "чорного" і "білого" списків. Вже з Нового року Міністерство соціальної політики планує запустити новий процес перевірки отримувачів субсидій.