Негода в Києві і не думає припинятися, чим доставляє проблем не тільки водіям автотранспорту, а також пішоходам. Як повідомила прес-секретар Департаменту охорони здоров'я КМДА Наталя Вишневська у своєму коментарі РБК - Україна, за останню добу в Києві через погану погоду травмувалися 46 осіб, причому 10 з них – діти.

Вишневська підкреслила, що 36 дорослих та 10 дітей – це цифра лише за останню добу. З моменту ж початку реєстрації 14.11.2018 року допомогу надано 1297 дорослим і 158 дітям.

Внаслідок складних погодних умов на території Київської області вже сталося понад тридцять ДТП. В ГУ Національної поліції Київської області заявили, що тільки за 12 грудня в результаті аварій один чоловік загинув та ще один отримав тілесні ушкодження.

Органи охорони здоров'я спільно з поліцією невпинно попереджають водіїв і пішоходів про складні погодні умови і зростання у зв'язку з цим травмоопасності. З цієї причини рекомендується відмовитися від поїздки на транспорті, справність якого викликає побоювання. Що стосується пішоходів, то необхідно тепло одягатися, при цьому речі повинні бути легкими і не сковуючими рух. Потрібно взувати сухе і тепле взуття, а ходити слід акуратно і активно, що додатково зігріє в негоду.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Рясні снігопади значно знижують видимість на дорогах, тому пішоходів закликають переходити дорогу виключно у встановлених для цього місцях, а також не вибігати на проїжджу частину перед машинами. Не зайвим буде мати на одязі світловідбиваючі елементи, які істотно знижують ризик потрапити в неприємну ситуацію на дорозі.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що погана погода може викликати занос автомобіля і дуже важливо вміти з нього вийти.

Як повідомляв портал "Знай.uа": негода спровокувала порушення роботи електромережі, в результаті чого без електрики залишилися близько 200 населених пунктів.

ТакожЗнай.uа" писав, що під Києвом зібралася величезна пробка з вантажівок, які не пускають до столиці.