Усику пригрозили після гучних заяв стосовно церкви

Олександр Усик

Колишній боєць добровольчого батальйону "Донбас" Олег Дуб пригрозив розправою абсолютному чемпіонові в першій важкій вазі, українському боксеру Олександру Усику за те, що він захищав московських попів, які окупували Лавру.

За його словами, якщо чемпіон світу з боксу Олександр Усик захищатиме ченців, то "йому можуть проломити голову".

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Дивіться: Усик про Лавру

Новий транш МВФ: скільки отримає Україна?

МВФ

НБУ сподівається на позитивне рішення ради директорів Міжнародного валютного фонду з питання виділення допомоги і очікує на надходження траншу до 25 грудня 2018 року. Сума першого траншу, згідно очікуванням Нацбанку, складе 1,4-1,9 млрд доларів.

Як покарають Росію за "Керченську кризу"?

Блокада Азовського моря

Президент Петро Порошенко розповів, яке покарання чекає на Росію за порушення міжнародного законодавства та викрадення українських моряків і морських суден. Російським кораблям можуть заборонити заходити у порти, обговорюється можливість подальшого розширення санкцій.

Неймовірний порятунок: діти витягли один одного після провалу під кригу

Надзвичайна подія сталась у селі Кінецьпіль Первомайського району Миколаївської області. Четверо школярів йшли до школи, яка знаходиться на іншому березі. Перейти річку можна було через міст. Однак після того як компанія пройшла метрів п'ятнадцять, у воду провалився наймолодший з хлопців. Найстарший не розгубився, ліг на лід та зумів витягнути товариша. Крига тріснула під ногами 11-річного хлопчика. Він опинився в воді, не вміючи плавати. Спільними зусиллями друзі витягли і його.

Пологи в супермаркеті: українка дев'ятий раз стала мамою

В українському супермаркеті відбулась незвичайна подія - у жінки почалися перейми просто в торговому залі. Пологи у жінки довелось прийняти співробітниці магазину. Серед персоналу виявилася жінка, яка закінчила курси акушерства. На світ з’явився маленький Ігор – дев’ята дитина хмельничанки.

Дивіться: пологи у супермаркеті

НАТО пообіцяв потужну підтримку Україні в боротьбі проти агресора

Військові навчання НАТО

Генсек НАТО Йенс Столтенберг пообіцяв потужну підтримку для ЗСУ та жорстко розкритикував Росію.

"НАТО надає могутню політичну і практичну підтримку Україні, яка включає близько 40 млн євро, виділених союзниками на трастові фонди Україна - НАТО, надамо кошти захищеного зв'язку для ЗСУ до кінця року", - підкреслює він.