інфляція в Україні

На Україну чекає інфляція, НБУ вмиває руки, люди біжать в обмінники

Інфляція в листопаді була близькою до прогнозу, який опубліковано у жовтневому Інфляційному звіті НБУ. Про це у вівторок, 11 грудня, повідомив Нацбанк. В НБУ зазначили, що показники базової інфляції і темпів зростання адміністративно регульованих цін компенсувалися низькими темпами зростання цін на сирі продовольчі товари.

відділення Укрпошти

Ваші рідні можуть залишитися без подарунка, українцям повідомили тривожні новини

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

У передноворічний і різдвяний періоди терміни стандартної поштової доставки "Укрпошти" можуть істотно збільшиться за рахунок зростання обсягів пошти. В "Укрпошті" зазначили, що зараз в посиленому режимі працює авіаційна інфраструктура (аеропорти, авіалінії, хендлінгові компанії) і митні підрозділи України та інших країн світу, але, все ж, їх пропускні можливості залишаються обмеженими.

військові в таборі "Вікторія"

Зелені чоловічки захопили дитячий табір під Одесою: почалося

В одеський дитячий табір "Вікторія", де в минулому році під час великої пожежі загинули троє дітей, заселили військових. Майже півтисячі резервістів, які приїхали в Одесу на навчання, проживатимуть в дитячому таборі "Вікторія". Заради цього кілька днів тому райсуд Одеси зняв арешт з частини споруд табору.

Різдвяний ярмарок перетворився на криваве побоїще: невідомий відкрив вогонь по перехожих

На різдвяному ярмарку у центрі міста Страсбург невідомий відкрив вогонь по перехожих. Зараз вже відомо, що перші повідомлення про стрілянину надійшли в поліцію близько 20:00 за місцевим часом. За словами свідків, стрілець побіг у бік вулиці Гранд Рю, звідки потім знову були чутні постріли. Зараз вже відомо про п'ятьох постраждалих.

пожежа

Нещадна пожежа поглинула одне з найкрасивіших міст світу, ваші діти його можуть вже не побачити

Під Римом горить масштабне звалище - італійську столицю миттєво оповив густий дим. Місцевих просять закривати двері і вікна, тому що дим може бути токсичним. Тим, хто має респіраторні захворювання, взагалі не радять виходити з дому. Так само просять не випускати дітей. Гасити вогонь відправили 12 пожежних команд.