Мешканці тимчасово окупованих територій на Донбасі із-за убогості змушені їздити на заробітки в Абхазію. Там навіть за збір мандаринів платять більше, ніж в "ЛДНР".

Про це розповів український журналіст Денис Казанський.

Навіть в Абхазії, виходить, рівень життя вищий, ніж в ОРДЛО. Місцеві жителі з-за жебрацьких зарплат в 5 тисяч рублів змушені їздити в Абхазію на збір мандарин.

"Кураторам "молодих республік" вдалося неймовірне. Тепер навіть в Абхазії рівень життя вищий, ніж в ОРДЛО. А колись наші "донбаські патріоти" насміхалися з "заробітчанами" із Західної України за те, що ті їздять у поляків картоплю копати...", - зазначає журналіст.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Казанський зазначив, що вважає справжніми карателями і фашистами тих, хто потроїв "ДНР" і "ЛНР". Саме вони настільки ненавидять Донбас і живуть там людей, що влаштували їм таке життя.

І це, на думку журналіста, ті ж люди, які в 2014-му році кричали, що Донбасу не потрібно в ЄС, тому що він не хоче бути джерелом дешевої робочої сили для Європи. Через 4 роки вони перетворили громадян в джерело дешевої робочої сили для Абхазії.

"Навіть не уявляю, наскільки треба ненавидіти Донбас і людей, які живуть там, щоб влаштувати їм таке життя. Ті ж виродки, які в 2014 кричали, що Донбасу не потрібно в ЄС, тому що він не хоче бути джерелом дешевої робочої сили для Євросоюзу, тепер перетворили його в джерело дешевої робочої сили для Абхазії", – резюмував журналіст.

Нагадаємо, поїздка в Польщу закінчилася справжнім пеклом для українських заробітчан. Чоловіки повелися на "польську мрію".

Як повідомляв Знай. ua, рятуються жителі ОРДЛО від "російського світу". Навіть в Абхазії за збір мандаринів платять більше, ніж в "Л/ДНР.

Знай. ua писав, автобус з українськими заробітчанами потрапив в смертельне ДТП у Європі. Українські заробітчани потрапили у жахливу аварію за кордоном.