Стало відомо, що у тамбурах трьох вагонів потягу, який курсує з Києва до Костянтинівки Донецької області, пасажири помітили снігові замети.

Відповідні фото опублікував журналіст Віталій Кохан на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Друзі, хто має «вихід» на міністра Омеляна, уряд загалом, «Укрзалізницю» та особисто гаранта? Розкажіть цим піклувальникам про народ, що людей зараз возять на залізниці гірше, ніж худобу… Нехай самі прокотяться не з Києва в Бориспіль у комфорті, а ніч у вагонах 1980-го року випуску, які не ремонтувалися з дня випуску, де свище вітер з вікон у купе, а в тамбурах - суцільна заметіль», - написав журналіст.

У свою чергу в коментарях під публікацією користувачі соцмережі пишуть, що практично всі поїзди «Укрзалізниці» відрізняються відсутністю комфортом і якості надання послуг. При цьому ціну квитків на них очевидно завищено.

Популярні новини зараз

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

«А можна запитати, а хоч раз бачили поїзд цим маршрутом. Люди називають цей поїзд Київ-війна! Там дірки в підлозі розміром з м'яч», - пише користувач Алла Примак.

«У мене ще питання до Омеляна. З якого переляку місце в сидячому вагоні коштує майже стільки ж, скільки маршрутка, що кожну годину мотається в Київ і назад в Суми?», - запитує Олена Несвідоменко.

Крім того, українці обурені бездіяльністю керівництва відомства в питанні ремонту аварійних вагонів.

«Зате заробітна плата керівника «Укрзалізниці» (у межах 30 тисяч євро) одна з найвищих серед подібних керівників у ЄС», «Головне, що директор «Укрзалізниця» отримує в місяць близько мільйона гривень і носить гудзики на мундирі з чистого золота», «Батько американських громадян, він - рехворматор Омелян зайнятий гіперлупом, а ви його відволікаєте», - пишуть люди в соцмережі.

Варто відзначити, що в коментарях до фото представник УЗ Олександр Красноштан пообіцяв незабаром перевірити ущільнення тамбурів даного потягу.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" перед святами з 15 грудня по 15 січня скасувала послугу повернення квитків через інтернет.

Як повідомляв портал Знай.uа, УЗ збирається інтегрувати Kyiv Boryspil Express зі столичним метрополітеном.

Також портал Знай.uа писав, що рейковий автобус Kyiv Boryspil Express, який було урочисто запущено 30 листопада, зламався на наступний день після запуску.