В контрольних пунктах в'їзду-виїзду на Донбасі обмежений виїзд іноземців у зв'язку з тим, що введено поенное положення у 10 областях України.
Про це повідомляється в прес-службі Операції об'єднаних сил.

"Встановлено особливий режим перетину лінії розмежування, який не стосується громадян України. Зокрема обмежено виїзд іноземців та осіб без громадянства на тимчасово окуповану територію України", - йдеться в повідомленні.

Війна на Донбасі

Як зазначає прес-служба, що право перетину лінії розмежування можуть отримати лише представники офіційної місії ООН, ОБСЄ, а також місії Червоного Хреста.

"Що стосується інших іноземних громадян, то рішення на пропуск на тимчасово окуповані території України буде прийматися при наявності відповідних документів про постійне проживання на окупованій території або потреби перетину лінії розмежування з гуманітарною метою (похорон, тяжка хвороба близьких родичів тощо)", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Затверджуються, що прикордонники, які діють у складі Об'єднаних сил, знаходяться в повній бойовій готовності.

Зараз все КПВВ працюють у штатному режимі.
Про зміни в режимі функціонування контрольних пунктів в'їзду-виїзду будуть повідомляти громадянам.

Нагадаємо, "Не могла ні говорити, ні плакати. Він віддавав мені останнім", - шокуючі визнання матері українського моряка, подивіться, кого забрала Росія

Він марив морем і готовий був віддати родині останнім – про такому сина мріє кожна мати. Так само і в селі Надитичи, що на Львівщині, живе жінка, яка пишається тим, що виховала гідного людини.

Все було добре, поки флот Путіна не увірвався в Керченську протоку, а Андрію Оприску не повідомили про арешт на 2 місяці в РФ.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Армагеддон у культурному житті України: під загрозою зриву гастролі Little Big, Скриптонита, T-Fest, Макаревича та інших російських зірок

Також Знай.ua" писав про те, що "Недоязык": українці гідно відповіли безмозким путиноидам, текст 18+