Синоптики обіцяють українцям до кінця тижня досить значне зниження температури. Так, в Карпатах вночі очікується до -20 морозу. У центрі країни, на сході та на півдні обіцяють снігопади, а місцями - хуртовини.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Українського гідрометцентру.

У четвер, 29 листопада, мінлива хмарність, без опадів, лише в Криму мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 8-13°морозу, в Карпатах 15-18°C морозу, вдень 2-7°C морозу. У південній частині та на Закарпатті вночі 4-9°С морозу, вдень близько 0°C. В українській столиці мінлива хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 8-10°C, вдень 3-5°C морозу.

У п'ятницю, 30 листопада, утримається холодна без опадів погода, лише вдень у південних, місцями в центральних областях невеликий сніг, хуртовини. Температура вночі 10-15°C, вдень 3-8°C морозу. У Карпатах вночі 15-20°C, вдень 7-12°морозу. У південних областях вночі 5-10°C, вдень 1-6°C морозу. На дорогах країни ожеледиця. Температура вночі 1-6°С морозу, вдень 0-5°C тепла. У Києві утримається холодна без опадів погода, температура вночі 11-13°C, вдень 5-7°C морозу.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

У суботу, 1 грудня, в західних областях погода не зміниться. На решті території часом сніг. У південній частині місцями сильний сніг, вдень місцями з дощем, ожеледь, налипання мокрого снігу. На сході країни хуртовини. Температура вночі 6-11°C, вдень 3-8°C морозу. У Києві часом сніг, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 7-9°C, вдень 5-7°C морозу.

Неділя, 2 грудня, в Україні, крім західних областей, невеликий сніг. Температура вночі 8-14°C морозу, в Карпатах до 18°C, на півдні і сході країни 2-8°C морозу. Вдень 2-8°С морозу, на Закарпатті та у південних областях близько 0°C. У Києві невеликий сніг, температура вночі 10-12°C морозу, вдень 4-6°C морозу.

Понеділок, 3 грудня, без опадів. Послаблення морозу вночі в західних областях, вдень в Україні (крім східних областей) на 3-6°C. Київ. Без опадів. Температура вночі 10-12°C морозу, вдень 1-3°C морозу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ніч з 29 на 30 листопада буде найхолоднішою за всю осінь. Майже по всіх областях стовпчик термометра опуститься до 10 градусів морозу, а місцями і до -15.

Нагадаємо, у Кличка забули почистити вулиці, але не забули промити киянам вуха.

Як повідомляв Знай.uа українцям пояснили, як їздити з "порожнім" баком.

Знай.uа писав, стихія не пощадить українців, снігу буде по коліна.