В суботу, 17 листопада, стало відомо про смерть легенди 90-х співака Євгенія Осіна.

Євген Осін помер в результаті серцевої недостатності. Зловживав алкоголем. А цей тиждень взагалі не виходив з дому - пив. Нещодавно артист проходив курс лікування в черговий клініці, де у нього діагностували цироз печінки і нервове виснаження. Про це розповів продюсер групи " Ласковый май" Андрій Разін.

"Він постійно скаржився, що у нього віднімаються ноги. Той розгульний спосіб життя, який він багато років вів, призвів до трагічного фіналу. Сьогодні сестра дзвонила йому, що не додзвонилася, поїхала до Жені, відкрила будинок, а він там ... Помер на самоті, йому не було до кого навіть звернутися", - повідомив Разін.

"Рука, яку він пошкодив у аварії, гнила. Нирки відмовляли. Ноги відмовляли. З ногами у нього і раніше були проблеми. Лікарі йому казали: "Ні в якому разі не пити", — розповідав раніше продюсер.

Популярні новини зараз

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Пізніше з'ясувалося, тіло співака виявила його сестра Альбіна. Оскільки чоловік останню добу свого життя не виходив на зв'язок, вона вирішила приїхати до нього особисто.

"Відкривши двері в квартиру своїм ключем, вона виявила тіло співака в коридорі", — йдеться у повідомленні.

Інформацію про смерть прокоментувала і Дана Борисова.

"Настільки це все сумно і настільки… Просто жах. Кричали, до всіх зверталися… Всі хотіли йому допомогти, готові були допомогти з цією залежністю… Але це був такий чоловік. Ну нічого він не хотів міняти – його все влаштовувало", — зазначила вона.

Як відомо, співак народився в Москві 4 жовтня 1964 року. Він є автором відомих шлягерів 1990-х — "Плаче дівчина в автоматі", "Восьме березня", "Таня плюс Володя" та інших.

Раніше його продюсер Андрій Разін зізнався, що у співака були "великі проблеми" з нирками, руками і ногами.

У липні 2017 року Євген Осін повідомив пресі, що у нього через проблеми з хребтом відмовили ноги.

У 2017 році Осін проходив курс з позбавлення від алкогольної залежності в одній з клінік Таїланду. Перед цим артист вже практично не міг самостійно пересуватися.

Цьому посприяли телеведуча Дана Борисова, яка сама лежала в клініці. Пізніше стало відомо, що лікування не дало результатів, і знаменитість повернувся з Таїланду дуже незадоволеним. А Борисову співак назвав "кінченою людиною".

У березні 2018 року артиста госпіталізували в Москві. Причиною стала сильна інтоксикація. Тоді лікарі провели ряд процедур по виведенню токсинів з організму Євгенія.

У лютому повідомлялося, що Осін три дні був без свідомості.

22 травня журналісти розповіли, що Євген Вікторович потрапив в аварію. Кількома днями раніше артист їхав в ГИБДД на новому мотоциклі, щоб поставити транспорт на облік. Але, під'їжджаючи до будинку, співак не впорався з керуванням та впав, внаслідок чого транспортний засіб придавило Осику ногу.

На цьому біди Євгенія не закінчилися. Трохи пізніше музикант брав участь в зйомках телепрограми, присвяченій екстриму, і зламав руку. Артиста госпіталізували і зробили операцію. Як тільки співакові стало краще, Осіна відправили додому. На радощах Євген Вікторович вирішив відзначити одужання і знову напився.

Нагадаємо, помер батько Marvel Стен Лі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", помер культовий американський музикант Рой Кларк, ім'я якого внесли в Зал слави.

Також "Знай.uа" писав, у Росії не стало знаменитого актора, зірки фільму "Тихий Дон" Сергія Юртайіна.