Підозрюваних у вбивстві учасника "Самооборони Майдану", журналіста Василя Сергієнка Сосновський районний суд Черкас випустив під заставу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню у Facebook заступника голови Нацполіції України В'ячеслава Аброськіна.

З'явилася інформація, що суддя змінив міру запобіжного заходу Вадиму Мельнику, якого копи обґрунтовано підозрюють як організатора вбивства. Поліцейські шукали Мельника майже 2 роки. Суддя призначив заставу підозрюваному у виконанні вбивства Віктору Горбенку.

"За рішенням суду йому (Мельнику) як організатору призначено заставу в 2 мільйони гривень, Горбенку, обґрунтованому підозрюваному, одному з виконавців – 800 тисяч гривень. До речі, Мельник в ході слідчих дій замовника не назвав", – повідомив Аброськін.

Після рішення суду біля будівлі почалися зіткнення між активістами і копами. Про це заявив черкаський активіст Костянтин Мірошниченко, який був присутній на засіданні.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Варто нагадати, що стало відомо ім'я людини, який віддав наказ про вбивство саудівського журналіста Джамаля Хашкаджи у генконсульстві в Стамбулі. Цю інформацію повідомляє газета The Washington Post, посилаючись на джерело, що має відношення з розслідуванням справи ЦРУ США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національна поліція затримала громадянина України, який виконував завдання спецслужб Росії. Про це повідомляє прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook. Затриманий виявився винним в організації терористичного акту в Херсоні (замах на одного з керівників політичної партії "Національний корпус"). Крім того, він здійснював організацію нападів на громадських активістів в Херсонській області.

Нагадаємо, зірку "Фізрука" госпіталізували з ножовою раною: на нього напала дружина.

Як повідомляв Знай.uа свято обернулося трагедією: батько вбив свого сина на День народження онука.

Знай.uа писав, Київ подарував вбитому Нємцову сквер у цікавому місці.