Найбільш засніженими після вчорашнього снігопаду виявилися дороги в Київській, Черкаській, Кіровоградській та Миколаївській областях.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ Twitter.

"Стан покриття на трасах державного значення у Київській, Черкаській, Кіровоградській та Миколаївській областях засніжений", - наголошується в повідомленні.

У більшості західних та північних областей дорожнє покриття мокре, розповіли в МВС. У відомстві просять водіїв враховувати дорожню обстановку при виборі маршруту прямування.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Ми раніше писали, що станом на 18 годин, 14 листопада на спецлінію "102" надійшло 498 звернень про дорожньо-транспортні пригоди в столиці. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

В поліції закликали учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними, дотримуватися правил дорожнього руху.

Раніше ми повідомляли, що синоптики попередили українців про різку зміну погоди. Відомо, що вже до вихідних небо над Україною окупують хмари, холодні дощі поступляться снігопадам. Над всією країною протягом п'яти найближчих днів буде стояти західний циклон. Часом дощі і сніг на час припинятися. Про це стало відомо завдяки повідомленням українського Гідрометцентру.

"Враховуючи погодні умови та дорожню обстановку, радимо утриматися від поїздок на великі відстані", - йдеться в повідомленні.

14 листопада, в Києві випав перший сніг. Через ускладнення погодних умов на дорогах столиці утворилися затори і ДТП.

У п'ятницю, 16 листопада, синоптики обіцяють дощі з мокрим снігом, які заполонять південні і північно-східні регіони України. У цих регіонах температура знизиться ще на 1-2 градуси. На решті території опадів не прогнозують. Але якщо на заході України все також обіцяють до +5-7 тепла, то в центрі і на півночі країни повітря прогріється максимум до +2, а вночі морози до -6 градусів.

Нагадаємо, на цьому тижні країну потрясе сильне похолодання.

Як повідомляв портал "Знай.uа" українці можуть платити вчетверо менше за тепло, якщо здійснять ефективний енергоаудит у своїх будинках.

Також раніше портал Знай.uа писав, що українців попередили про зимові "примхи" погоди.