Один з відомих українських телеканалів запустив проект під назвою "Вийти заміж за ITшника". Користувачам почали надсилати дивні повідомлення із запрошенням до участі у передачі.

Суть її в тому, щоб так би мовити, ловити на живця майбутнього чоловіка популярної професії, відвідуючи місця, де найчастіше бувають програмісти.

"Існує думка, що у програмістів специфічний характер, який витримає не кожна жінка. Нам важливо дізнатися, що приваблює дівчат: матеріальні чи духовні цінності. Зйомки ніяким чином не заважатимуть роботі програмістів, графік узгоджуємо з учасником", - йшлося у повідомленні.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Дівчата одразу почали жартувати з цього приводу у соціальних мережах. Дивно те, що пропозиція надходила….і дружинам цих самих програмістів. Тобто ти маєш "позичити" коханого на кілька годин, скільки за це отримаєш, не ясно:

"підібрати "код", щоб розтопити серце... не хакнути, не зламати, не перепрошити. Розтопити", "Хочеш бути жінкою сіньйора - вийди заміж за джуна)) про генерала приказка вже не актуальна", "чому нема шоу про жінок хірургів? А ну бо вони мало заробляють і взагалі вбивці", "Я думала шо та мода вже пройшла)) треба їм підказати пару сюжетів, бо будуть по ресторанах сидіти, а не по метальовим концертам тусити. Життя з айтішніком важке)))" тільки я не зрозуміла, що вони від Тебе хочуть? Ти їм маєш чоловіка позичити для побачень чи що? ще й кілька кандидатур?", - пишуть у коментарях.

Дивіться: Камалія розповіла, як вийти заміж за мільйонера

Нагадаємо, в Книгу рекордів Гіннеса потрапила найстаріша повія у світі. Як повідомляв "Знай.ua", 99-річна жінка за 2 роки пошила 840 комплектів одягу для нужденних африканських дітей. Також "Знай.ua" писав, кінокомпанія MGM представила трейлер комедії "Боротьба з моєю сім'єю" (Fighting with My Family).