Дднями співачка, а нині політик Анастасія Приходько після незручних питань втекла з інтерв'ю під час прямого ефіру. Проте в цьому немає нічого смішного, адже вона не розбирається ні в єдиному питанні, який їй був поставлений.

Про це повідомив волонтер і блогер Мирослав Гай.

Він зазначає, що Настя зовсім не розуміє загальної ситуації в країні, соціуму, військ. В політиці, економіці та законах Приходько не розбирається навіть на рівні шкільної програми. Принаймні, таке враження виникає, дивлячись на її мова.

Мирослав Гай пише, що хоча і розповідь про автоматі з кривим дулом вже став мемом, це зовсім не смішно. Приходько прийшла в політику, а її мова, на думку блогера, звучить, як остров'янин, який тільки чотири дні як врятований з безлюдного острова.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

В інтерв'ю співачки йому навіть здалося, що Тимошенко було дуже легко переконати Настю приєднатися до команди. І це досить прикро, адже Приходько багато разів була на фронті і багато зробила для армії.

Гай вважає, що артистам можна йти в політику, проте це не той випадок. Адже перед таким серйозним кроком їй варто було б дізнатися хоча б у загальних рисах про всіх заявлених питаннях.

Настя нервувала і було видно, що вона абсолютно не розбирається в чому.

Волонтер порадив Приходько не поспішати, краще підготуватися і забути про музику на пару років, а не на чотири дні і вже потім йти в політику.

Нагадаємо, Приходько шокувала заявою, такого від неї не очікував ніхто, фанати ридають і радіє тільки Тимошенко. Співачка зазначила, що це був його зважений та усвідомлений вибір.

Як повідомляв Знай. ua, скандал з Приходько в прямому ефірі сколихнув соцмережі, українці не добирала слів. Несподіваний поворот на самому старті в політиці.

Знай. ua писав, що Приходько зі скандалом зірвала прямий ефір. Анастасія Приходько втекла зі студії.