Головний тітушка України, якого підозрюють у жорстокій розправі над мітингувальниками у часи Майдану, почав погрожувати прямо в суді.

Інцидент трапився під час засідання Дарницького суду.

Юрій Крисін, якого підозрюють в організації вбивства журналіста В'ячеслава Веремія, розповів про нібито "фабрикацію" його справи.

"Ніякої угоди мені не пропонували. Я втомився від свавілля. До цієї справи взагалі не маю ніякого відношення. На стадії цього судового засідання я доведу, що я не давав команди бити майданівців, я нікого не вивозив, з «Опорою» я взагалі не знайомий, як вони пишуть. Якщо піде так, я почну говорити. Тільки прокурору вже бігти буде нікуди - її посадять. А всі хочуть, щоб я заговорив. Усім цікаво, що я знаю. А знаю я багато, дуже багато. І за п'ять років вже просто втомився слухати цю маячню" Юрій Крисін

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

За словами тітушки, дружина загиблого журналіста нібито отримала житло в якості компенсації.

"Свєта, що ти посміхаєшся, ти квартиру отримала від нас. На Троєщині дали квартиру людині. Купили за 60 тисяч доларів і передали. Нехай не посміхається. Я почну говорити — мало місця буде" пригрозив Юрій Крисін

Нагадаємо, Юрія Крисіна, більш відомого як ватажка "тітушок" і фігуранта у справах вбивства журналіста Веремія і безчинств під час Революції Гідності, етапують з СІЗО в місце відбування покарання.

У понеділок, 8 жовтня, прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган на сторінці в соцмережі повідомила про етапування Крисіна.

"Ну що, температура спала (до цього Крысина зняли з етапу начебто через високу температуру - ред). Пора і на місце відбування покарання. Крисіна, фігуранти справ про катування під час Майдану, а також про вбивство Веремія, етапують з СІЗО у Києві до виправної колонії в Донецькій області", – повідомила прес-секретар.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Ольга Просалова, суддя Дарницького суду, яку система авторозподілу справ призначила головуючою в кримінальному провадженні проти Юрія Крисіна, взяла самовідвід.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що суддю головного тітушки України Крисіна відсторонили від справи.