Близький друг загиблої активістки Катерини Гандзюк , активіст ініціативи "Хто замовив Катерину Гандзюк" висловив власну думку про замовників вбивства. Волонтер вважає, що замовник був "насправді не один".

Активісти стверджують, що знають, хто є замовником нападу на активістку і співробітницю Херсонської міськради Катерина Гандзюк. Про це повідомив волонтер і засновник ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?" 9 листопада.

"Херсонська область була проблемною з 2014 року, з високими проросійськими настроями. Катя там боролося з повним комплектом екс-регіоналів і комуністів... Ми знаємо, хто, кому і скільки передавав грошей за напад на Катю. Замовник насправді не один", – сказав волонтер.

При цьому він не назвав прізвище або посаду замовника.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

"Упевнений, що гроші завозилися в херсонську поліцію і прокуратуру. Щоб не шукали реальних замовників. У Херсоні була стратегія: ліпити з виконавців замовників. Нагадаю, як поліція заарештувала Миколи Новікова, і в Facebook прокотилася хвиля перемоги. [Нардеп від "Народного фронту" Антон] Геращенко, [перший заступник голови Нацполиции В'ячеслав] Аброськін писали, що зловили виконавця. Журналісти знайшли у нього залізне алібі – псевдоподозреваемый кілька днів був у запої на море і жив у наметі, коли напали на Катю", – зазначив Синіцин.

Нагадаємо, скандальний політик зганьбився заявою про вбиту Гандзюк, українці палають ненавистю. Політик назвав Гандзюк "грантоедкой".

Як повідомляв Знай. ua, Луценко, Грицак і Аваков знають імена замовників Гандзюк, але говорити не поспішають. Активіст розклав цинічну правду по поличках, фігурують високі чини.

Знай. ua писав, що Луценко назвав замовників Гандзюк, хтось заважає слідству. Виконавці замаху заговорили.