Загадкова історія зі студенткою Наталею Бурейко та її листуванням з заступником начальника відділу Департаменту захисту економіки Нацполіції Олександром Варченком обростає новими таємницями. Дівчина виїхала з гуртожитку зі своїм хлопцем, і її більше не бачили. Про це передає ТСН.

Третю добу студенти спантеличені і налякані історією Бурейко. Ті, хто її знає, спілкуватися на камеру відмовляються, а поза нею друзі розповідають, що того вечора, коли на її сторінці у Facebook з’явився пост про погрози, вона була у гарному настрої, а близько 21:30 вийшла зі своїм хлопцем, який викликав таксі, і вони вдвох поїхали у невідомому напрямку. Дівчину більше не бачили, на повідомлення друзів вона не відповідає.

Наталія Бурейко

Наталя Бурейко, 19 років, ще до середи звичайна студентка політеху, яка приїхала навчатися до столиці з Херсонщини. Нині її прізвище фігурує у секс-скандалі. Все почалося з посту на її сторінці в соцмережі: студентка писала про "пекло, в яке перетворилося життя" від листування з впливовим силовиком. Друзі Наталі розглядають це фото і кажуть, що воно зроблене точно не в стінах гуртожитку, а вся історія, певні, кимось добре відрежисована. Дівчина наступного дня вибачилась за сказане.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Показати ще

Олександр Варченко запевняє, що ні з ким не листувався і хтось таким чином підставляє його дружину, яка працює в новоствореному бюро розслідувань.

Друзі кажуть, що телефон Наталі досі відімкнений, вона дзвонить подругам інколи сама і каже лише, що жива-здорова.

секс-скандал з поліцейським Варченком і студенткою Бурейко

"З нею все добре. Вона у безпеці. Ніхто ніж біля горла не тримає. Я вчора з нею говорила. Їй страшно, що її шукають", - пояснила подруга.

Батьки дівчини спілкуватися з журналістами відмовилися. Ще вчора мати дівчини їхала до Києва, але напівдорозі розвернулася і заявила, що донька по телефону їй розповіла, що ні з ким не листувалася, а її сторінку зламали.

"Вона в прокуратурі була, подала заяву. Я розумію, що нас використовують, і люди замішані. Я боюся теж. Це зламана сторінка чи використана сторінка – я не знаю. Вона не переписувалася з ним".

Але у п’ятницю мати в школу, де працює, не прийшла – вона взяла відпустку за власний рахунок.

Нагадаємо, студентка Наталія Бурейко зізналася, що оббрехала співробітника Нацполіції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бойфренд героїні секс-скандалу з чиновником МВС вимагає гроші за брудні подробиці.

Також "Знай.ua" писав, в інтимному скандалі з копом з'явилися неочікувані подробиці.