Фінансова допомога: умови ЄС для України

Ревізори МВФ в Україні

Верховна Рада схвалила угоду з Європейським Союзом щодо макрофінансової допомоги Україні в розмірі 1 мільярда євро. Для того, щоб отримати допомогу, Україна має виконати умови програми Міжнародного валютного фонду і отримати позитивну оцінку від Єврокомісії щодо прогресу, досягнутого в макроекономічних і структурних реформах.

Дивіться: Чи скоротить США допомогу Україні?

Донбас віддадуть в обмін на Крим?

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Крим

Росія пропонує припинити війну на Донбасі, якщо Україна "зніме кримське питання". Про це повідомив представник України у підгрупі з безпеки Тристоронньої контактної групи в Мінську Євген Марчук . Він зазначив, що при цьому переговорники не дають гарантій, що й після цього остаточно питання Донбасу буде вирішене.

Субсидії в Україні: нова система нарахування

Субсидії в Україні

Міністерство соціальної політики України має намір посилити підтримку соціально незахищених верств населення, планується ініціювати запровадження житлових субсидій на оплату внесків зі встановлення, обслуговування та заміну лічильників. Крім того у рамках запропонованого проекту розглядається можливість розширення субсидій, які надаються для споживачів комунальних послуг у багатоквартирних будинках при відповідних індивідуальних договорів, а також на покупку газу і твердого та рідкого пічного побутового палива.

Дивіться: Опалювальний сезон-2018. Хто отримає субсидію?

Аварія нафтового танкера

У Норвегії після зіткнення нафтового танкера з військовим фрегатом Helge Ingstad довелося закрити кілька нафтових і газових заводів. Аварія призвела до закриття великого експортного терміналу з прийому північноморської нафти. Газовий завод Kollsnes, потужність якого становить 144,5 млн кубометрів на добу, також пришлоись тимчасово призупинити. Цей завод постачає продукти у Великобританії і країн Європи.

Протаранив військовий фрегат: смертельна катастрофа у Північному морі

В районі норвезької громади Ейгарден в Північному морі танкер Sola TS протаранив фрегат норвезьких ВМС Helge Ingstad. Ситуацію на борту фрегата розцінюють як критичну, оскільки є ризик, що корабель потоне. Капітан корабля прийняв рішення про евакуацію 137 членів екіпажу, з яких сім отримали поранення в результаті зіткнення.