Одесит-зрадник, який воював на Донбасі у складі російських незаконних збройних формувань проти України, неочікувано став мішенню для російського правосуддя.

суд

Про це стало відомо із допису офіцера ЗСУ Анатолія Штефана Штірліца у Facebook.

У повідомленні йдеться, що у російському Нижньому Новгороді суд прийняв рішення про депортацію з країни одесита Максима Шадрова, який брав участь у бойових діях на Донбасі на стороні проросійських бойовиків.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"Чекаємо з нетерпінням і "привітністю" в Одесі. Терорист Максим Шадра, корінний одесит брав участь в бойових діях на Донбасі в складі НЗФ "Русь" на посаді снайпера. За рішенням суду Нижнього Новгорода, депортується в Україні. Ласкаво просимо, Максимка", - йдеться в повідомленні.

бойовики

У повідомленні уточнюють, що з 2014 року Шадров воював на окупованому Донбасі у складі бандформування "Соколина сотня". Одесит був снайпером з позивним "Макс Одеса".

бойовик "ДНР"

Народився Шадров 28 червня 1978 року в Нижньогородській області Росії. У 2001 році закінчив Національний університет "Одеська юридична академія".

Одним словом, зустріч бойовика на батьківщині обіцяє бути цікавою...

Нагадаємо, стало відомо, що проти України воює сербська снайперка, яка до того моменту, як взяла зброю, мала бурхливе минуле.

Як повідомляв раніше Знай.ua, окупаційна влада "ДНР" відкриє експозиційний зал пам'яті ватажка "ДНР" Олександра Захарченка у музеї, присвяченому Другій світовій війни. Крім того, планується проведення низки заходів щодо увічнення пам'яті Захарченка.

Захарченко

Як повідомляє сепаратистський сайт, про це заявив тимчасово виконуючий обов'язки ватажка ОРДО Денис Пушилін, пише видання "Хвиля".

"Ми плануємо провести цілий ряд заходів, спрямованих на увічнення пам'яті першого Глави "ДНР". З найближчих - відкриття експозиції в музеї Великої вітчизняної війни і закладка парку імені Олександра Захарченко", -заявив терорист.

Також Знай.ua писав про те, що 2 листопада на Донбасі бойовики 22 рази відкривали вогонь по українським захисникам, один раз вони застосували заборонене озброєння.