Мітинг проти перебування української армії на території Донбасу, охороняли міліціонери, які перейшли на бік терористів "ДНР".

Акція проходила в Донецьку. В ній брали участь жителі селища Жовтневий і Київського району. Про це на своїй сторінці у Facebook голова МВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Впізнали вісім "зрадникв": Абраменко Ярослав, Дяченко Михайло, Каннуников Денис, Лєснов Максим, Коваленко Володимир, Ковтун Дмитро, Дмитрюк Андрій, Яловець Сергій.

"Міліція Донецької області впізнала "спостерігачів". Це колишні наші співробітники обласного главку - зрадники, які порушили присягу, дану громадянам України", - написав Аброськін.

Заступник "міністра МВС ДНР" Микола Крюченко дав доручення терористам з "поліції ДНР" встановити особи протестували для подальшої розправи.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Звертаюся до мирних жителів Донецька. Будьте уважні за вами може стежити зовнішнє спостереження так званої поліції ДНР з метою подальшої розправи", - написав Аброськін.

Матеріал по темі: Екс-помічник глави Міноборони воює в "ДНР"

Нагадаємо, екс-помічник міністра оборони України генерал-майор Олександр Коломієць перейшов на бік так званої "ДНР". При цьому, у Генштабі заявили, що генерала було звільнено з Міноборони ще у 2008 році.