Українці будуть насолоджуватися теплом в останній осінній місяць.

Цю інформацію повідомляє народний синоптик Леонід Горбань.

До кінця листопада має істотно похолодати.

Як розповів народний синоптик, останній місяць осені запам'ятається українцям двома періодами морозів, які будуть супроводжуватися снігами.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Вже 23 листопада в Україні температура повітря різко впаде. Вночі стовпчик термометра опуститься до -9, але холод не затримається надовго.

За словами синоптика Володимира Деркача, в першій декаді поточного місяця українців чекають теплі дні, які будуть змінюватися нічними морозами.

Він розповів, що друга декада листопада розпочнеться з тепла, а потім в нашу країну прийдуть морози: вночі будуть заморозки, а в деяких регіонах можливий сніг і сильний вітер.

Нагадаємо, українські синоптики розповіли, яку погоду чекати в листопаді 2018 року. Прогноз обрадує не всіх. Так народний синоптик Володимир Деркач прогнозує, що на початку першої декади листопада будуть теплі деньки.

Однак дуже скоро на зміну їм прийде похолодання - іноді до мінусової температури, яке супроводжуватиметься дощами і поривами вітру. У свою чергу в українському гідрометцентрі прогнозують, що в листопаді 2018 року температура повітря в Україні буде близькою до середніх показників цього місяця.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Україну в четвер, 1 листопада, прийшов новий антициклон Yogi, завдяки йому в найближчі дні практично на всій території буде сухо. Так що українці на цих вихідних зможуть насолодитися теплими днями.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що погода непередбачуване явище. Від її примх залежить кожна людина на землі. Іноді стихія вирішує за нас, як пройде наш день. Тому краще дізнатися про її плани заздалегідь, щоб бути готовим до всього.