У вівторок ввечері, 30 жовтня, після тривалої боротьби з онкологією померла 30-річна Оксана Федоренко - відома українська журналістка і телеведуча.

Як повідомляє портал Рoliteka, про трагедію на своїх сторінках у соціальних мережах повідомили її колеги.

"Сьогодні ввечері з життя пішла телеведуча і журналіст Світлана Федоренко. Світлану знали як талановиту журналістку-редактора дитячих програм на колишньому державному телеканалі ОТБ. Вона завжди була в гарному настрої і допомагала іншим. Ми тебе будемо пам'ятати завжди", — написала Анна Самсонова.

Популярні новини зараз

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Із страшною хворобою, раком лівої нирки, жінка боролася упродовж двох останніх років. Незважаючи на колосальні зусилля лікарів, хвороба не відступала ні на йоту. Більше ніяких подробиць поки не повідомляється.

Раніше повідомлялося, що американський режисер і сценарист Одрі Уеллс померла на 59-му році життя 4 жовтня, про її смерть стало відомо через день, повідомляє видання Variety.

Останні п'ять з половиною років жінка боролася з раком. Її чоловік Брайан зазначив, що, незважаючи на хворобу, Одрі продовжувала жити, працювати і подорожувати і ніколи не втрачала радості, інтересу та оптимізму.

Одрі Уеллс написала сценарії до фільмів "Джордж із джунглів", "Правда про кішок і собак", "Собаче життя", "Давайте потанцюємо?", "План гри". Відзначається, що Уеллс померла за день до прем'єри фільму "Ненависть, яку ви породжуєте", знятий також за її сценарієм.

Нагадаємо, в понеділок, 22 жовтня, в Москві помер російський поет Володимир Дагуров.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", помер легендарний радянський режисер. Олександр Свєтлов був настільки відомим у радянські часи, що ви напевно знайомі з його діяльністю.

Також "Знай.uа" писав про те, що помер творець "Клану Сопрано". Легендарний американський режисер Денні Льойнер помер у Лос-Анджелесі на 58-му році життя.