Ця історія не для вразливих особистостей, і точно не для неповнолітніх.

Так, на околиці Кривого Рогу напівпокинутий двір сьогодні обходять стороною, а дітям суворо забороняють гуляти біля цього жахливого місця.

І неспроста, все через "кладовище", яке сформували 29-річний росіянин, який переховувався від міжнародного розшуку, і 65-річний пенсіонер, який відсидів у в'язниці півжиття за продаж наркотиків та вбивство. Цю історію опублікувало видання "КП в Украине".

Когось із жертв закопали глибше, когось просто присипали землею

Парочка злочинців влаштовувала пиятики, а якщо виникали сварки з товаришами по чарці, вирішували їх просто - ножем у шию. Тіла закопували тут же у дворі. Ну, як закопували – когось якось присипали землею в теплиці, когось прикопали біля паркану. Характерна деталь, яка нагнала ще більше страху – у небіжчиків обрізали вуха та згодовували їх собакам.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Поки знайшли п'ять прикопанных тіл. Подейкують, можуть бути і ще

Спільників затримали після того, як відкопали у дворі тіла п'яти загиблих. Один із затриманих пояснив все вкрай просто і страшно: випивав зі знайомими, а коли виникав конфлікт - вбивав.

Собаку трагедія не схвилювала. У неї все добре

Дякувати за розкрите вбивство, вважають городяни, потрібно не поліції, а батьку одного з убитих. 32-річний хлопець безслідно зник ще в червні цього року, сім'я всі сили кинула на пошуки, звичайно, написали заяву в поліцію. Тільки через чотири місяці знайшли його останки в теплиці, так натрапили і на інші поховання.

У прес-службі Нацполіції Дніпропетровській області повідомили, що розслідування триває. В даний момент можна говорити лише про попередні висновки.

"Швидше за все, жертв або душили, або били битою по голові. А щоб уникнути покарання, тіла ховали. Обидва затриманих у СІЗО. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство". Згідно з її санкцій, затриманим може загрожувати від 10 до 15 років в'язниці або довічне", - заявили в поліції.

Варто нагадати, що киянка Катерина Бабкіна, яка в озері на Осокорках втопила своїх дітей, розповіла подробиці жахливого вчинку. Жінка детально пояснила, як вона це зробила.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно в мережу потрапили моторошні кадри з промовистим підписом: "Десь в Росії". На них кілька молодиків жорстоко били бездомних, а потім кидалися на них з холодною зброєю – або заради розваги, чи дійсно намагалися вбити, не ясно.

Нагадаємо, у Києві банда злодіїв "нагрішила" на довічне.

Як повідомляв Знай.uа жінку знайшли повішеною поруч з двома мертвими дітьми.

Знай.uа писав, потужний вибух у центрі столиці, багато постраждалих.