У відомої української співачки Наталії Фаліон сталась сімейна трагедія, помер її син.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, зазначається, що син зірки "Лісапетного батальйону" помер ще 29 жовтня проте лише зараз про це стало відомо.

Відомо, що Віктор Фаліон працював поруч зі своєю матір'ю у "Лісапетному батальйоні", де був ведучим та проводив різноманітні конкурси.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

"Світла і вічна пам’ять тобі Вікторе!!! Ми всі були дуже вдячні, Наталії Фаліон, колективу Лісапетний Батальйон і Віктору Фаліону за концертну програму, яку ви провели у нашому селі. Сьогодні велике горе прийшло у сім`ю Наталії Іванівни. Помер, пішов у вічність її син Віктор, молодий, талановитий. Дорога Наталія Іванівна, прийміть наші співчуття. Нехай Господь допоможе і дасть сили Вам і всій вашій родині пережити цей біль!", – написала жінка.

Наразі вже відомо, що поховали чоловіка у селі П’ятничани, що на Хмельниччині.

Варто відзначити, що популярність Наталія Фаліон отримала після того, як її гурт виграв один з сезонів шоу "Україна має талант".

Разом з тим варто відзначити, що у середу, 31 жовтня, на 88-му році життя помер Едуард Митницький - народний артист України, легендарний режисер і керівник Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра.

Що стало причиною смерті, поки що невідомо.

Батько нової режисерської школи

Едуарда Марковича називали батьком нової режисерської школи в Україні. Більше 140 вистав, поставлених під його керівництвом, вийшли у театрах Росії, Чехії, Болгарії, Німеччини та багатьох інших країн. Особливу славу Митницький здобув у Литві, де в Російському драматичному театрі поставив "Анну Кареніну" (2004), "Украдене щастя" (1996), "П'ять пудів кохання" (1997)."

"Опинись цей режисер у Білокам'яній, він би запросто потіснив з п'єдесталу тамтешніх метрів режисури", - писали про режисера литовські ЗМІ.

"Мені здається, у Митницького особливий, спекотно-холодний, погляд на життя. Ніби він одночасно і страждає, і співчуває. Тому і його спектаклі, в емоційному, чуттєвому сенсі, виходять у 3D", - якось в одному з інтерв'ю сказала Тамара Трунова - режисер Театру драми і комедії.

"Театр – це захоплення людини, яка на кілька годин занурюється в інший світ. І далі все залежить тільки від самої людини. Вплив театру трансформується в якусь іншу якість, можливо, в наступних поколіннях, в загальнокультурному контексті. Культурна спадщина передається незримими шляхами – як культура сприйняття, культура мислення, культура почуттів. Зрештою, світ не такий страшний, коли є театр", - писав сам Едуард Маркович.

Нагадаємо, українці оплакують геніального режисера Давида Черкаського.

Як повідомляв Знай.ua, загинув творець "Острова скарбів" та "Доктора Айболита".

Також "Знай.ua писав, що помер легендарний український режисер.

На 88-му році життя помер український мультиплікатор Давид Черкаський