Українські поліцейські заарештували двох студентів за жорстоке побиття безхатченків. З'явилася інформація, що один з постраждалих від отриманих травм помер.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в соцмережі Facebook спікера Генеральної прокуратури Андрія Лисенка.

За словами Лисенка, місцева прокуратура вже розслідує кримінальну справу стосовно двох громадян за вчинення важких злочинів.

поліція

"Встановлено, що 14 жовтня 20-річний студент разом зі своїм 18-річним приятелем розпивали алкогольні напої. Відчуваючи нудьгу, молоді вирішили розважитися шляхом побиття осіб, які не мають певного місця проживання. Під виглядом співробітників поліції зловмисники прийшли на територію раніше діючої медико-санітарної частини і вимагали від бездомних повернути нібито незаконно отриманий ними мобільний телефон. Вигадана історія про крадіжку стала приводом для подальшого побиття заляканих громадян", - заявив Лисенко.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Молоді люди завдали трьом бездомним чоловікам численні удари ногами по тілу, заподіявши їм тяжкі тілесні ушкодження. Від отриманих травм один з потерпілих помер. Так, затриманим повідомлено про підозру і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 22 жовтня, стало відомо, що студенти Шар'їнського політехнічного технікуму в Костромської області (Росія) побили 15-річну першокурсницю, а потім змусили її вилізти з вікна другого поверху і стрибнути з козирка будівлі гуртожитку. В результаті падіння дитина пошкодила шию. Цей випадок привернув увагу російського Слідчого комітету.

Варто нагадати, що жахлива історія, що відбулася в харківській школі №151, прогриміла на всю Україну: учениця шостого класу стала жертвою жорстокого цькування просто тому, що на зборах її батьки категорично відмовилися здавати гроші і брати участь в поборах в принципі.

Нагадаємо, поліцейські познущалися над 14-річною дівчинкою за "агресію".

Як повідомляв Знай.uа скажена Лоліта накинулася на Малахова, він відбивався стільцем.

Знай.uа писав, українські хокеїсти влаштували дике побоїще: відео.