З'явилася інформація, що метою керченського стрільця Владислава Рослякова, який влаштував масовий кривавий розстріл студентів і викладачів у політехнічному коледжі Керчі, повинна була стати директриса закладу Ольга Гребенникова.

Вибух у Керчі

Про це розповіла мама загиблого Олександра Лазарєва. Вона заявила, що побачила Гребеннікову в морзі під час опізнання тіла 18-річного керченського стрілка. За словами директорки, вона могла опинитися в числі убитих.

На думку Лазаревої, саме директриса в той день повинна була померти першою.

Ольга Гребенникова

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Діти її ніколи не любили. Ми, батьки, думали, що просто це була дитяча нелюбов до керівника. У причинах не розбиралися", - заявила мати загиблого.

У свою чергу, очевидці розповіли, що спочатку Росляков попрямував саме до кабінету Гребеннікової, але не знайшов її і пішов шукати в інші приміщення.

Керченський стрілок відкрив вогонь після того, як зрозумів, що його "мішені" в будівлі немає. Своїх жертв він добивав пострілом в голову. Пізніше з'ясувалося, що керівниця коледжу покинула будівлю за кілька хвилин до трагедії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що слідство по керченській бійні можна згортати – у Росії заявили, що в усьому винен трек репера Оксимирона "Останній дзвоник". Мовляв у пісні подається чіткий план для підлітка, як влаштувати масове вбивство в школі. У Росії назвали причину трагедії в Керченському коледжі - нею могла стати пісня репера Оксимирона "Останній дзвоник".

Російська громадська активістка Євгенія Чудновець назвала відомого в РФ репера Оксимирона причетним до бійні в Керчі. Про це вона заявила на своїй сторінці в Facebook.

Варто нагадати, що Владислав Росляков, якого звинувачують у розстрілі людей у керчинскому коледжі, в результаті якого загинула 21 людина і понад 70 отримали поранення, насправді не єдиний, хто причетний до цього теракту. Очевидці трагедії вперто не погоджуються з версією Кремля і заявляють про кількох нападників.

Нагадаємо, невже терактам не кінець: у Керчі поблизу сумнозвісного коледжу прогримів потужний вибух.

Як повідомляв Знай.uа керченський стрілок не зміг, лікарі допомогли: помилка медиків залишить дівчину без зору і слуху.

Знай.uа писав, замітають сліди? Російські пропагандисти масово видаляють відео трагедії в Керчі.