У неділю, 21 жовтня, в Жовтневому палаці відбулася церемонія прощання з актрисою Dizel Show Мариною Поплавською. Артистка трагічно загинула в аварії під Києвом.

Черга людей, які хотіли покласти квіти і попрощатися з Мариною Поплавською, розтягнулася на кілька сотень метрів. Багато жінок плакали, а чоловіки були засмучені і небагатослівні, передає Інформатор.

Люди, що прийшли попрощатися згадували Поплавську як працьовитого актора і світлу людину, вона готувалася до виступів до останнього, поки номер не вийде ідеально.

Популярні новини зараз

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Покласти квіти актрисі, крім простих мешканців Києва, прийшли ведуча і актриса Руслана Писанка, автогонщик і журналіст Олексій Мочанов, актор і ведучий Сергій Сивохо, шоумен Антон Лірник і і зірка КВК Євген Сморигін. Крім того, на прощання з Мариною Поплавської прийшов міністр культури України Євген Нищук.

Нагадаємо, 20 жовтня у страшному ДТП під Києвом загинула відома актриса українського гумористичного проекту "Дизель шоу" Марина Поплавська.

Про це повідомили на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

"Смертельна ДТП під Києвом. Загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Ще 4 акторів отримали важкі травми" – йдеться у повідомленні.

Аварія сталася близько 7 години ранку біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ – Чоп. Зокрема, автобус з акторами "Неоплан" зіткнувся з вантажним автомобілем "Нової пошти".

Також ми писали, що артистка популярного українського "Дизель шоу" Марина Поплавська, яка в суботу, 20 жовтня загинула в ДТП була неймовірно доброю і чутливою людиною.

Такі висновки можна зробити за її сторінці в Facebook.

З друзями Поплавська ділилася добрими порадами і прекрасною поезією. Зокрема, нещодавно вона поширила відомий вірш Юрія Візбора.

Нагадаємо, чим прославилася Марина (Маріанна) Поплавська.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" на офіційній сторінці "Дизель шоу" в Facebook повідомили, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди під Києвом постраждали ще двоє акторів - Яна Глущенко і Єгор Крутоголов.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в мережі з'явилися кадри з місця трагедії.