В Україні розпочнеться суттєве похолодання вже з 20 жовтня. Країну накриють холодні повітряні маси, які принесуть дощі.

Цю інформацію повідомила у своєму Facebook синоптик Наталка Діденко.

За її словами, на вихідних, 20-21 жовтня, температура повітря знизиться до +9…+15 градусів. Наступний тиждень ознаменується ще більш низькими температурами.

Так 22-25 жовтня, протягом дня температура повітря становитиме у західних областях +8…+13 градусів, в більшості областей - +10…+15 градусів, у південній частині - місцями до +16…+18 градусів.

Популярні новини зараз

Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Вночі українців будуть чекати по-справжньому осінні +3…+8 градусів, на півдні - до +9…+12 градусів. При проясненнях в Україні, крім півдня, можливі заморозки - 0…+4 градуси. Дощі очікуються в західних і північних областях.

В Києві також похолодає. У неділю, 21 жовтня, максимальна температура складе +12…+13 градусів.

"22 і 24 жовтня буде переважати суха повітряна маса, а 23 і 25 жовтня, у вівторок і четвер, можливий невеликий дощ. Нічна температура повітря коливатиметься в межах +3…+6 градусів, при проясненнях можливі заморозки - 0…+3 градуси" Наталка Діденко

Нагадаємо, за прогнозом Наталки, похолодання повільно, але впевнено повзе по Україні. У суботу температура знизиться по всій Україні і буде близько +12…+16 градусів, а до неділі до +8…+14 градусів. Однак на Півдні, Сході та деяких областях Центру буде ще тепло, від +15 до +20 градусів. Що ж дощі?

Істотних дощів в суботу не прогнозують, а от в неділю дощі на Заході, у деяких північних областях, у Донецькій і Луганській областях.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", українцям повідомили остаточну дату підвищення тарифів за опалення. Експерт зазначає, що підвищення цін на газ з'явиться у комунальних платіжках українців вже через 30-40 днів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у неділю, 21 жовтня, на територію України з північного заходу почне надходити прохолодна повітряна маса, лише в карпатському регіоні, а вдень і на сході країни вологе повітря.