Новий представник Києва: стало відомо, хто займе крісло Кучми

У понеділок, 8 жовтня, стало відомо, що третій президент України Віктор Ющенко може обійняти посаду Леоніда Кучми і стати новим представником Києва на переговорах по Донбасу в Мінську. Про це пишуть росЗМІ, посилаючись на джерела, близькі до переговорного процесу. Зазначимо, що джерело видання назвав Ющенка лідером у боротьбі за цю посаду.

Олександр Петров, він же лікар ГРУ Олександр Мишкін

Доктор смерть ГРУ: ЗМІ назвали справжнє ім'я спільника Чепіги

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

The Insider і Bellingcat назвали справжнє ім'я Олександра Петрова, другого підозрюваного в отруєнні Скрипалів — ним виявився військовий лікар російського ГРУ.

Заплутаний клубок у справі отруєння Скрипалів потроху, але впевнено розмотується. Нещодавно сайт журналістських розслідувань Bellingcat встановив і назвав одного з підозрюваних – Анатолія Чепігу, який ховався за прізвищем Боширова.

"ДНР"

Окупанти в "ДНР" заборонили медичну допомогу, людей шантажують

У мережі з'явилася інформація про те, що медичним працівникам з міста Шахтарськ, який знаходиться на тимчасово окупованій території "ДНР", забороняють розмовляти на певні теми. Навіть по телефону.

Повідомляється, що медичних працівників міста Шахтарська зобов'язали підписати папір, відповідно до якого вони зобов'язуються по телефону не обговорювати нічого, що пов'язано з медициною в регіоні, зарплатами і взагалі по роботі.

Поліцейські

Загинув на службі: 27 тисяч вольт пройшли крізь українського солдата

У понеділок, 8 жовтня у Вінницькій області військовослужбовець за контрактом отримав удар струмом потужністю у 27 000 В. Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону. Від ураження струмом у Вінницькій області помер 26-річний військовий-контрактник.

дитячий садочок

В садок за новими правилами: що придумали депутати цього разу

Депутати Київради планують змінити правила зарахування дітей у дошкільні заклади освіти. Кому ж пощастить отримати першочергове право влаштувати свою дитину до дитсадка? Вже п'ять років у столиці малюків зараховують до дитсадків за допомогою електронної черги. І хоча батькам доводиться реєструвати в ній своїх чад мало не з народження, завдяки такій системі вдалося викорінити ряд проблем.