Мешканці окупованого Росією Криму продовжують публікувати знімки, які демонструють всі "принади" нового життя.

Нещодавно, відомий кримський блогер RoksolanaToday&Крим у своєму Twitter поділився черговою фотографією з півострова. На знімку можна побачити величезний пустир неподалік від житлового масиву в Керчі. Колись на цьому місці було зелене поле, яке зараз перетворилося на величезний смітник. Свинську поведінку окупантів не зупиняє навіть саморобна табличка з написом "Штраф 5 тисяч рублів".

"Трошки затишку" написав під фото блогер

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

В коментарях жителі Керчі ділилися своїми емоціями. Багато хто писав, що все пізнається в порівнянні, і вони сумують за часами, коли над містом висів український прапор. Більш того, деякі користувачі навіть почали хвалити колишнього скандального мера Олега Осадчого.

Як відомо, Осадчий займав посаду мера Керчі з 1998 по 2014 рік. Неодноразово його критикували за надто жорсткий і авторитарний стиль правління. У 2014 році Осадчий активно пручався підготовці "референдуму" у Криму.

Нагадаємо, в четверг, 4 жовтня, на ділянці між Тузлинською косою і островом Тузла під час монтажу проліт залізничної частини Керченського мосту, будівництво якої ведеться, впав у воду.

Так, за даними журналістів, коли будівельники з допомогою домкратных систем опускали один із залізничних прольотів на опори моста, проліт нахилився і впав у воду, так як листи заліза на мосту, на які був встановлений домкрат, не були закріплені між собою і з основною конструкцією.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в окупованому Криму "відзначили" закриття пляжного сезону, але туристів біля берегів Чорного моря, як не було так і немає.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Росавтодор погодив розроблений стандарт будівництва доріг із фосфогіпсу. При цьому в документі наведена дуже неоднозначна інформація про безпеку такого дорожнього покриття.