Відомий український бізнесмен, власник супервідомого алкогольного бренду Олег Черняк різко розкритикував дії нинішньої української влади.

Про це він написав на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, Черняк відзначив, що за всіма статистичними даними Україна перебуває на межі повного банкруства та на дні практично всіх світових рейтингів.

Бізнесмен відзначив, що нинішня влада не провела жодної реформи, про які говорила відразу ж після революції Гідності завдяки якій їй і вдалося потрапити у високі політичні кабінети.

"В Україні не проведено жодної реформи! Провалена приватизація. Немає ринку землі. Зашкалює корупція. Розбиті дороги. Убогі потяги. Країна внизу всіх світових рейтингів!", - зазначив бізнесмен.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Крім того він розповів, про "унікальний" випадок роботи української влади, коли б вона мала опікуватись економікою країни та думати, як повіддавати всі раніше набрані нею ж борги, левову частку яких доведеться погасити вже у наступному році, займається важливими речами, проте які зараз не на часі.

Черняк також жорстко розкритикував "активістів", які постійно піарать дії влади, говорячи, що вони є неймовірно корисними для держави та нації разом взятих.

"Але сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів розглядається питання про створення державного центру вишиванки і ковроводства. Державний! Вишиванки! Знаєте, що дратує в цих схиблених від безкарності мародерів?! Що є ідіоти, які їх виправдовують або підтримують", - додав Черняк.

Бізнесмен продовжив жорстку критику влади та навіть напророкував негативне майбутнє нинішніх управлінців. Він відзначив, що після повного та ганебного кінця нинішньої влади всі національні символи, до яких вони мали те чи інше відношення та на яких вони постійно піарились.

Черняк також додав, що нинішня влада лише прикривається патріотичними речівками, задля своєї спражньої "місії" - безпощадно розкрадати країну.

"Після їх ганебного кінця справжні символи країни, такі, як вишиванка, які любили і поважали люди, будуть асоціюватися з крадіжкою, корупцією і тупістю. Тому що вся та ганьба, яка відбувається зараз в країні творять люди у вишиванках, співають гімн і нескінченно викрикували патріотичні речівки, щоб відвернути всіх від свого тупого злодійства. Мені щиро шкода, якщо я зруйнував чиїсь ілюзії, - зазанчив бізнесмен.

Нагадаємо, СБУ розкрила шокуючі факти про харківського чиновника.

Як повідомляв "Знай.ua", Ситник розказав, хто його безкоштовно "прорекламував" у метрополітені.

Також "Знай.ua" писав, що прокурори САП вручили Труханову обвинувальний акт.

Євген Черняк про перший мільйон, рейдерство за часів Януковича, бізнес у США та розкішне життя