Жахлива трагедія трапилася в Польщі. Такого повороту подій ніхто не очікував. Кортедж президента Польщі Анджея Дуди виїжджав з Освенціма, в цей же час, раптово виїхав на перехрестя дев'ятирічний хлопчик на самокаті.

Хлопчик намагався переїхати дорогу і врізався в третю машину колони. Глава держави негайно зупинив кортеж і побіг до дитини. Свідки події замовчують, чи була збита дитина на пішохідному переході.

Як стало відомо пізніше, травми хлопчик не отримав, але був доставлений в лікарню для більш ретельної діагностики. Ніхто в кортежі, в тому числі сам президент, не постраждав. Спихальский так само додав, що удар був дуже м'яким. Він підкреслив, що знаходиться в постійному контакті з батьками хлопчика і життю дитини і його здоров'ю нічого не загрожує.

Пасажири кортежу дуже злякалися, але не постраждали. Так і не відомо, що загрожує винуватцям цього ДТП. Потрібно чекати офіційної заяви з цього приводу.
Хотілося нагадати, що президент Польщі Анджей Дуда був обраний в 2015 році, буде вести активну діяльність до 2020 року. Він був членом партії "Право на справедливість". Тому будемо сподіватися, що справедливість у цьому випадку восторжествує, а винуватці цієї аварії будуть покарані. На таку справедливість очікує польський народ.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Знай.ua" писав: Дуда наплів ООН, чим небезпечна Україна. ООН порушила умови Будапештського меморандуму, згідно з яким Сполучені Штати, Росія і Британія гарантують Україні територіальну цілісність того, як Київ приєднався до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї.

"Знай.ua" повідомляв раніше: Путін вчив? Безглузді танці першої леді Польщі розлютили мережу. Перша леді Польщі Агата Дуда, яка приїхала разом зі своїм чоловіком на раду ООН в Нью-Йорк, станцювала під вигуки демонстрантів: "Конституція!". Повідомляється, що демонстрація була проведена проти чинної польської влади.

Портал "Знай.ua" писав по цій темі: "Зліва президент Польщі: один знімок змінив життя людини.