У Київському райсуді Харкова 2 жовтня продовжилося слухання у справі про резонансне ДТП на вулиці Сумській, в якій під колесами "Лексуса" загинули шестеро людей.

У залі засідань допитали другого підозрюваного - Геннадія Дронова. У залі суду він дав показання вперше. Чоловік плакав, просив вибачення у родичів загиблих, але своєї провини так і не визнав.

Зайцева та Дронов

"Я не міг нічого зробити, фізично не встиг відреагувати, тому що не відразу зрозумів, що сталося. Ні суд, ні слідство, ні прокурор не змогли встановити швидкість "Лексуса" і пояснити сам механізм ДТП. Всі тільки і роблять, що говорять про уявну лінію", - висловився Дронов.

Людмила Фабріс, яка втратила в ДТП дочку і внучку, справно ходить на судові засідання у надії добитися справедливого покарання для винуватців. На цьому засіданні жінка попросила у суду слова, щоб висловити Дронову свої претензії.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

Зайцева та Дронов

"У мене на вас велика образа як на зрілу, побілену сивиною людину. Чому ви не зупинилися перед цією лінією? Ви задавали собі це питання хоча б раз? Я втратила двох, для мене зупинився світ... Я сто раз була на цьому місці, і весь час думала: якби ви зупинилися, Зайцева просто пролетіла б повз і цієї страшної трагедії не сталося", - заплакала жінка.

Після її слів в суді запанувала довга пауза, а Дронов пустив скупу сльозу.

"Я не визнаю свою юридичну провину, але я винен як людина. Я мільйон разів думав про це і тисячу разів пошкодував , що їхав 18 жовтня 2017 року по тому злосчастному перехрестю", - сказав підсудний.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

У Харкові 18 жовтня 2017 року зіткнулись "Лексус" під керуванням Олени Зайцевої та "Туарег", за кермом якого був Геннадій Дронов. В результаті "Лексус" винесло на тротуар, де воно збило 11 людей. П'ятеро з них померли на місці, ще одна дівчина померла пізніше в лікарні. Решта отримали травми різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, Дронов вперше розповів, що думає про суд і Зайцевої.

Раніше портал "Знай.uа" сообщал, що справою Зайцевої займуться "вищі сили".

Також портал "Знай.uа" писал, що нарколог Зайцевої влипла по-крупному, жоден адвокат не врятує.