2 жовтня в Київському суді Харкова вперше дав свідчення другий обвинувачений у трагічній ДТП у центрі міста Геннадій Дронов.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що під час дачі свідчень Дронов доволі сильно нервував та читав свою промову з аркуша. Спочатку він висловив співуття родинам всіх загиблих та постраждалих, прочитавши всі імена та прізвища.

Крім того обвинувачений заявив, що не визнає своєї провини у трагічній аварії, та сказав, що ця подія зламала його життя. Крім того він відзначив, що попри те, що не вважає себе винним все ж допустив визнання цивільних позовів та по можливості оплатити всі заявлені вимоги.

Популярні новини зараз

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Показати ще

"Я щиро прошу вибачення, що я опинився в цьому місці і всім довелося пережити ці жахливі події. Кожен день свого життя я переживаю разом з вами. У цьому виробництві я уособлюю кожного водія. На моєму місці міг опинитися кожен. Те, що я не визнаю провини, не може бути обтяжуючою обставиною. я не вважаю себе винуватим з точки зору звинувачення. Але я вважаю себе винним як людина. Тисячу раз пошкодував, що опинився в той вечір в тому місці і в тому, що народився", - сказав водій .

Він також розповів, що у той момент їхав з роботи додому за звичним для себе маршрутом. Також він запевнює у тому, що почав рух на зелений сигнал світлофору та рухався зі швидкістю у 40 км/год.

Крім того він висловив претензіції до слідства, адже правоохоронці так і не встановили швидкість з якою їхала друга обвинувачена у справі Олена Зайцева.

Він відзначив, що під час руху все ж бачив автомобіль Зайцевої, але той був далеко від перехрестя, а вже за мить сталася аварія.

Дронов також додав, що правоохоронці вказали у справі швидкість автомобіля Зайцевої до моменту аварії на рівні 80 км/ч, повністю не відповідає дійсності, та зазначив, що автомобіль рухався значно швидше.

"Я їхав, як завжди. Мікроавтобус почав рух, я після нього, загорівся зелений. Я не міг припустити, що за 2-3 секунди Lexus вискочить і виявиться на перехресті. Я не міг нічого зробити, навіть не зрозумів, що сталося. Ні суд, ні слідство, ні прокурор не змогли встановити швидкість Lexus. Як можна засудити людину за уявним обставинам? Якщо ми хочемо справедливості, то її немає", - стверджує Дронов.

Зайцева розповіла про момент ДТП

Нагадаємо, справою Зайцевої займуться "вищі сили".

Як повідомляв "Знай.ua", нарколог Зайцевої влипла по-крупному, жоден адвокат не врятує.

Також "Знай.ua" писав, що розкішне життя мажорки Зайцевої в СІЗО вилізло назовні, українці киплять від гніву.