В Тернополі у ресторані "Маяк", відвідувачці принесли японські суші з українським тарганом. Дівчина поділилася відеозаписом неприємного інциденту.

Варто зазначити, що офіціант, до якого звернулася дівчина, забрав таргана серветкою і просто подякував. Відеозапис з'явився у YouTube. Чудово, чи не так?

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що днями соціальні мережі буквально вибухнули, коли Ольга Данилова виклала відеозапис, зроблений в столичному ТРЦ: локшина-барі Noodle Doodle їй видали звичайний рознос з вкладишем, такі є в будь-якому фастфуді. Перевернувши лист, дівчина, а разом з нею і соцмережі, мали задоволення спостерігати прилиплих тарганів і личинки. Кілька рудих тварюк навіть бадьоро шевелили лапками.

Варто нагадати, що в популярному київському ТРЦ Dream Town, який в останні дні потрапляв в суцільні скандали через тарганів, закрили один із закладів харчування. Зараз в локшина-барі Noodle Doodleам проводять дезінфекцію. Повідомляв Telegram-паблік "ГК".

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Ура, товариші, перемога. Улюблений Noodle Doodle знесли. А як бонус - дезінфекція всього живого в радіусі 500 метрів", - написали автори посту, прикріпивши до новини коротке відео з місця подій.

В кінці вересня в локшина-барі Noodle Doodle на фуд-корті виявили повну антисанітарію. Піднос, під яким кишіло тарганами, як живими, так і мертвими виявила одна з відвідувачок закладу, чим поділилася в мережі. Новина моментально розійшлася по мережі, бар тут же закрили.

Нагадаємо, скандал з тарганами в дешевій забігайлівці: спливли дивні персонажі з погрозами.

Як повідомляв Знай.uа приємного апетиту: в популярному київському барі людей годують вусатою мерзотою.

Знай.uа писав, улюблене кафе киян окупували бридкі створіння, відео.