Залізничні перевізники продовжують "радувати" своїх пасажирів. Сервіс став ще більш приємнішим. Тепер начальник поїзда Ковель-Москва може власноручно виштовхати пассажирів ногами з вагона.

Власне, так і сталося. Про це стало відомо завдяки повідомленню очевидця інциденту Людмили Сафронової в Facebook.

Як повідомила Людмила, інцидент стався 30 вересня. Пасажира не хотіли пускати в поїзд через несправності техніки на станції Кривин, тому йому не змогли роздрукувати квитки, які він замовив через інтернет.

Касир вокзалу особисто попередила про несправності начальника поїзда, але вона пустила в вагон лише одного пасажира.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

"На сходах стояв пасажир, якого начальник поїзда особисто виштовхувала ногою з вагона. Інші пасажири, яких також не пустили, намагалися втекти біля вагона, подаючи сигнали про зупинку", — пише Людмила.

"В кінці кінців, начальник поїзда Ковель-Москва випхала пасажира під час руху поїзда. Добре, що той не впав під поїзд", — підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до Дня захисника "Укрзалізниця" вирішила порадувати українців 7 додатковими поїздами. Цю інформацію оприлюднили на офіційному сайті "Укрзалізниці". Оскільки в українців буде три вихідних, вони зможуть відправитися в подорож за найпопулярнішими напрямками.

Варто нагадати, що поїзди в Україні поділять на три класи: економ, стандарт і комфорт. Вони будуть відрізнятися не тільки вартість квитка, але і наявністю кондиціонера, біотуалету та якістю постільної білизни.

Варто зазначити, що комфорт дійсно, за словами депутатів, повинен бути комфортним. Це будуть нові купейні або СВ-вагони з кондиціонерами і біотуалетами. У розпорядженні пасажирів буде повноцінне харчування, холодильник, мікрохвильова піч та нове постільна білизна.

Нагадаємо, "Укрзализниця" готує українцям подарунок до свята.

Як повідомляв Знай.uа київське метро анонсувало дворічний ремонт.

Знай.uа писав, про вік загниваючих поїздів "Укрзалізниці" можна складати анекдоти: названо цифри.