Спеціальні антитерористичні навчання тривали три дні: з 26 по 28 вересня. Під час них поліцейські спільно з військовими та колегами з інших силових структур вистежували "диверсантів", шукали і знешкоджували "вибухівку" і визволяли будівлю від захоплення.

Завдання, які були на навчаннях, які безпосередньо стосуються безпеки громадян, а ситуації відбувалися в умовах, які були максимально наближені до реальних.

Правоохоронці відпрацьовували навички та алгоритми дій під час надходження тривожних повідомлень про виявлення підозрілих предметів в публічних місцях і "замінованих" об'єктів.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Фахівці-вибухотехніки та працівники слідчо-оперативних груп працювали і на місці вибуху. Ця подія, а також відомості про можливі "диверсантів" привела в бойову готовність всі силові структури та екстрені служби.

На виїздах з населеного пункту були організовані блокпости, на яких поліцейські груп швидкого реагування перевіряли транспорт.

Крім цього, оперативники кримінальної поліції працювали над ідентифікацією і встановлення місця розташування "диверсантів". Були створені спеціальні фільтраційні пункти, куди доставлялися умовно затримані особи і перевірялися на причетність до незаконної діяльності.

Також на навчаннях звільняли захоплене умовними терористами будівлю і заручників. Професійні навички та злагодженість дій в цьому ділі демонстрували специальноназначенные поліцейські в цій справі.

Нагадаємо, "подвиг" осатанелых копів потрапив на відео. Співробітники охоронної фірми жорстоко розправилися з злодієм.

Як повідомляв "Знай. ua", тисячі іспанців б'ють один одного з-за незалежності.

"Знай. ua" писав, що друг Путіна зізнався у масових вбивствах.