Після втечі до Росії ватажка "ДНР" Ташкента, який змінив убитого Захарченка, банда сепаратистів у буквальному сенсі лишилась "обезголовленою".

Однак днями стало відомо, що новим так званим міністром доходів і зборів "ДНР" став уродженець міста Нікополь Євген Лавренов.

Євген Лавренов

Про це повідомляють ЗМІ терористів. На цій посаді він змінив утікача до Росії Олександра Тимофєєва "Ташкента".

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Джерела повідомляють, що Лавренов проживає в Донецьку, однак офіційно зареєстрований у місті Нікополі. До Донецька він переїхав у грудні 2014 року, де відразу отримав "керівну посаду". До призначення на посаду "міністра" керував "управлінням стратегічного розвитку промисловості" в "адміністрації ватажка "ДНР".

Нагадаємо, у мережі з'явилося фото з Росії, на якому зображено колишнього "міністра доходів і зборів" окупаційної адміністрації на Донеччині Олександра Тимофеєва з позивним "Ташкент" і екс-радника ватажка бойовиків Олександра Захарченка – Олександра Казакова.

Напередодні стало відомо, що обидва "заради власної безпеки" втекли з Донбасу на територію країни-агресора.

Ташкент

Раніше повідомлялося, що "екс-віце-прем’єр" і колишній "міністр доходів і зборів" так званої "ДНР" Олександр Тимофеєв з позивним "Ташкент" втік з Донбасу до Росії.

Такий крок окупант пояснював заходами власної безпеки. Разом із "Ташкентом" з Донбасу також виїхав колишній радник Захарченка Олександр Казаков.
Згодом у сепаратиських і пропагандистських ЗМІ почало


Як повідомляв Знай.ua, колишній так званий "радник" ватажка донецьких терористів Олександра Захарченкоа Олександр Козаков пішов у "синє плавання", після загибелі свого начальника.

Про це в мережі заявив журналіст, який щільно працює з пропагандистськими ЗМІ Олександр Чаленко. Інформація про важкий "запій" Козакова з'явилася після особистої зустрічі журналіста і бойовика в російській столиці.

"Коли в середу ми з ним зустрілися вдень в районі метро "Новокузнецька", щоб записати інтерв'ю, від нього дуже сильно несло спиртним", – розповів Чаленко.


Також Знай.ua писав про те, що "тимчасово виконуючий обов'язки глави ДНР" Денис Пушилін похвалився затриманням нібито вбивці колишнього ватажка донецьких бойовиків Олександра Захарченка.